Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Απρόοπτο με Κωνσταντέλια και Ότο – Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι διεθνείς

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους διεθνείς Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ – Απρόοπτο με τους Κωνσταντέλια και Ότο οι οποίοι ένιωσαν ένα σφίξιμο και δεν πήραν μέρος στην σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/6) το πρωί, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει τους διεθνείς, Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ να επιστρέφουν μετά την άδεια των διακοπών τους.

Την ίδια ώρα όμως υπήρξε ένα απρόοπτο με την παρουσία των Γιόνι Ότο και Γιάννη Κωνσταντέλια καθώς ένιωσαν ένα σφίξιμο και για μερικές μέρες θα μείνουν εκτός προπονήσεων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά το απαραίτητο ρεπό της Τρίτης (25.06), παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψε στη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία για ένα δυνατό πρόγραμμα, αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στους αυτοματισμούς.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (26.06) ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε στους αμυντικούς αυτοματισμούς το άλλο δούλευε στους επιθετικούς. Στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με πρακτική εφαρμογή όσων δουλεύτηκαν νωρίτερα.

Ο Γιόνι Ότο δεν συμμετείχε στην προπόνηση, λόγω σφιξίματος, ενώ για τον ίδιο λόγο αποχώρησε από αυτή ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Οι δύο παίκτες θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες κι η κατάστασή τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Ο Τόμας Μουργκ επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ στην ομάδα εντάχθηκαν και οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Κίριλ Ντεσπόντοφ.

Την Πέμπτη (27.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση για τις 09:30 και τις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024