Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βάργκα (pic+vid)

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Βάργκα (pic+vid)

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι του στην Ουγγαρία, σύμφωνα με την ενημέρωση της ομοσπονδίας των Μαγυάρων.

Ο Μπαρνάμπας Βάργκα σόκαρε το ποδοσφαιρικό κοινό της Ευρώπης με τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της Ουγγαρίας με την Σκωτία, καθώς έμεινε για λίγο αναίσθητος μετά από σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Ούγγρος στράικερ αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο, στην συνέχεια όμως συνήλθε γρήγορα και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση για πολλαπλό κάταγμα οστών σε νοσοκομείο της Στουτγκάρδης.

Ευχάριστα νέα για τον 29χρονο επιθετικό, ο οποίος πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στην Ουγγαρία

«Πολλά οστά στο πρόσωπο του Μπαρνάμπας Βάργκα έσπασαν στη σύγκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επίσης υπέστη διάσειση. Ο Ούγγρος επιθετικός είναι πιθανό να χειρουργηθεί και να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο της Στουτγκάρδης. Η ομάδα είναι στο πλευρό του», είχαν αναφέρει οι Μαγυάροι στην ανακοίνωσή τους την περασμένη Δευτέρα (24/6).

Την ίδια μέρα ο 29χρονος επιθετικός της Φερεντσβάρος υποβλήθηκε σε επέμβαση και σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή αναρρώνει στο σπίτι του στην Ουγγαρία, όπως αναφέρει στην ενημέρωση που εξέδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία των Μαγυάρων, με τον Βάργκα να συνεχίζει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 29 Ιουνίου 2024