Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία σε πάρκο

Γερμανία: Νεκρός 20χρονος Έλληνας μετά από άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία σε πάρκο

Ομάδα 10 ατόμων χτυπούσε αλύπητα τον νεαρό με γροθιές και κλωτσιές - Νοσηλεύτηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα, αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του

Σε τραγωδία κατέληξε η άγρια επίθεση που δέχθηκε από συμμορία ανδρών προ ολίγων ημερών ένας νεαρός Έλληνας στη Γερμανία.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά ΜΜΕ, πρόεκιται για τον 20χρονο Φίλιππο Τσάνη ο οποίος κατέληξε χθες (Τρίτη 25/06) σε νοσοκομείο του Μπαντ Οϊζενχάουζεν στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, όπου νοσηλευόταν από τις 22 Ιουνίου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Ο Φίλιππος θέλησε να γιορτάσει τη μικρή του αδερφή που πέρασε τις εξετάσεις του γυμνασίου, αλλά η η γιορτή τελείωσε φρικτά. Μια ομάδα ανδρών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον νεαρό κάτοικο του Μίντεν.


Πιο συγκεκριμένα, ο αδικοχαμένος νεαρός βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του το περασμένο Σάβατο (22/06), τη στιγμή που δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ανδρών, οι οποίοι τους ξυλοκόπησαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα BILD, νωρίτερα ο Philippos Tsanis είχε παρευρεθεί στην γιορτή αποφοίτησης της αδελφής του από το γυμνάσιο του Μίντεν το περασμένο Σάββατο (22/06).

Μετά την γιορτή, γύρω στη 1:30, ο νεαρός αποχώρησε μαζί με τον καλύτερό του φίλο, προκειμένου είτε να συνεχίσουν το πάρτι σε ένα κλαμπ της περιοχής είτε για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Στην διαδρομή όμως πέρασαν από ένα πάρκο, όπου συνάντησαν ομάδα 10 ανδρών, με τους οποίους φέρονται να διαπληκτίστηκαν, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Χτυπούσαν αλύπητα τους νεαρούς – Τους έριχναν γροθιές και κλωτσιές, επιμένοντας περισσότερο στον 20χρονο

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες χτύπησαν τους δύο νέους με γροθιές και κλωτσιές και ένας από αυτούς επέμενε ειδικά στον 20χρονο.

Δυστυχώς, ο 20χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που υπέστη, ενώ ο δεύτερος νεαρός (σημ.: φίλος) νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος.

«Το θύμα υπέστη σοβαρά τραύματα κατά την επίθεση, τα οποία οδήγησαν σε μη αναστρέψιμη απώλεια των εγκεφαλικών λειτουργιών. Εξαιτίας αυτού υπέκυψε στα τραύματά του», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λούκας Ρέκερ.

Αναζητούνται οι δράστες της φονικής επίθεσης

Οι δράστες της επίθεσης διαφεύγουν ακόμη την σύλληψη και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις αρχές.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών του Μπίλεφελντ αναζητά τους δράστες. Η εισαγγελία ερευνά τον θάνατο του Φίλιππου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Συντετριμμένος ο πατέρας του – «Δεν καταλαβαίνω αυτή τη βία»

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι έχουν τη βία ως χόμπι. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι χτυπούν κάποιον μέχρι να τραυματιστούν τόσο άσχημα», λέει ο πατέρας του.

Η οικογένεια πληροφορήθηκε ότι η ομάδα των ανδρών ήταν ήδη εκεί, πριν συναντήσουν τον Φίλιππο. «Τότε πήγαν κοντά του, τους είπε ότι δεν ήθελε προβλήματα, μετά άρχισαν να τον χτυπούν».

Και συνέχισε: «Πάντα υπερασπιζόταν τους άλλους περισσότερο από τον εαυτό του και πάντα υπερασπιζόταν τους αδύναμους», λέει ο Δημήτρης Τσάνης.

«Ήταν απλά ο καλύτερος γιος. Η ζωή του μόλις είχε ξεκινήσει. Η βία πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε κάθε παιδί – και κανένας πατέρας ή μητέρα δεν πρέπει να βιώσει κάτι τέτοιο».

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024