Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η κόρη της Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Η κόρη της Κριστίνα Άπλγκεϊτ διαγνώστηκε με το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας – Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Μια από τις πιο δύσκολες χρονιές για την αγαπημένη ηθοποιό Κριστίνα Άπλγκεϊτ. Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την ασθένεια της κόρης της και το συγκινητικό της μήνυμα σε αυτή.

Μετά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τη σκήρυνση κατά πλάκας, ένα ακόμα δυσάρεστο ιατρικό περιστατικό, αυτή τη φορά για τη 13χρονη κόρη της, φέρνει δυσκολίες στη ζωή της Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

Η 13χρονη κόρη της Κριστίνα Άπλγκεϊτ, Σάντι Γκρέις ΛεΝόμπλ, διαγνώστηκε, όπως αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός με το Σύνδρομο Ορθοστατικής Ταχυκαρδίας Θέσης (POTS).

Το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι μια ιατρική πάθηση που χαρακτηρίζεται από αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της αρτηριακής πίεσης όταν σηκώνεται κάποιος από καθιστή ή ξαπλωμένη θέση.

Τα συμπτώματα του POTS μπορεί να περιλαμβάνουν ζάλη, ζαλάδα, λιποθυμία, κόπωση, δύσπνοια, θολή όραση, ναυτία και πονοκέφαλο.

Η συγκινητική εξομολόγηση

«Έχω κάτι που ονομάζεται POTS. Δεν έχω ιδέα τι ακριβώς είναι, αλλά έχει να κάνει με το αυτόνομο νευρικό σύστημα και επηρεάζει την καρδιά μου. Όταν σηκώνομαι όρθια, ζαλίζομαι πάρα πολύ και τα πόδια μου γίνονται πολύ αδύναμα και νιώθω ότι θα λιποθυμήσω» επιβεβαίωσε η 13χρονη κόρη της Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

«Το μισώ αυτό για σένα, αγάπη μου»

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ δήλωσε περήφανη για το παιδί της και είπε στην κόρη της «το μισώ αυτό για σένα, αγάπη μου. Πραγματικά το μισώ. Είμαι λυπημένη. Αλλά σε αγαπώ και ξέρω ότι θα είσαι καλά. Και είμαι εδώ για σένα και σε πιστεύω. Και σ’ ευχαριστώ που το έφερες στο φως για την ευαισθητοποίηση».

Οι μάχες της Κριστίνα Άπλγκεϊτ

Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ έχει εστιάσει την προσοχή της στη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας, είχε, όμως, πρόσφατα θυμηθεί την περίοδο που υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο του μαστού το 2008.

Σε συνέντευξή της η λαμπερή ηθοποιός ανέφερε ότι αισθάνεται ενοχές που δεν είχε υπάρξει τότε αρκετά ειλικρινής με την κατάστασή της.

«Όταν είχα καρκίνο του μαστού στα 36 μου, βγήκα έξω και ήμουν το καλό κορίτσι που έλεγε, ‘ω, μου αρέσει το καινούριο μου στήθος’, που ήταν γεμάτο ουλές και κατεστραμμένο. Τι σκεφτόμουν;» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στην πρώτη της συνέντευξη μάλιστα «τρελάθηκα στα ψέματα για το πώς νιώθω» όπως πρόσθεσε η ηθοποιός του «Παντρεμένοι με παιδιά», συμπληρώνοντας ότι στο τέλος «ξέσπασα σε κλάματα γιατί ήταν όλα ψέματα.

«Δεν ωφελούσα κανέναν με αυτόν τον τρόπο»

«Προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν ωφελούσα κανέναν με αυτόν τον τρόπο. Ναι, αμέσως δημιούργησα ένα ίδρυμα. Ναι, έκανα όλα τα πράγματα που έπρεπε να κάνω και συγκεντρώσαμε εκατομμύρια δολάρια ώστε οι γυναίκες σε ομάδες υψηλού κινδύνου να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία. Ναι, κάναμε κάτι καλό, αλλά στα παρασκήνια έβγαζα το σουτιέν μου και έκλαιγα κάθε βράδυ. Εύχομαι αυτό να το είχα μοιραστεί τότε» θυμάται η Κριστίνα Άπλγκεϊτ.

Sports in

Ολυμπιακός: Χιλιάδες κόσμου και στην Κεφαλονιά για τις ευρωκούπες (pics)

Σε ακόμα ένα ελληνικό νησί έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο του Ολυμπιακού που θέλησε να θαυμάσει τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια των Ερυθρόλευκων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024