Τη Μύκονο επέλεξαν για ένα ακόμη καλοκαίρι Έλληνες και ξένοι αθλητές για να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ανάμεσα σε αυτούς και ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού. Ο Kendrick Nunn μαζί με τη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Blen Mekonnen έκαναν βόλτες στα Ματογιάννια και απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μετά από έναν δύσκολο χειμώνα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Οι selfies με τους θαυμαστές του

Πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποθέωσαν στο νησί των ανέμων, ενώ σε κλαμπ της Μυκόνου, τον υποδέχθηκαν με φανέλα του, αλλά και φωτογραφίες από τις επιτυχίες του με τους πράσινους.

Ο Kendrick Nunn απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το επεισόδιο με τη συντροφό του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ο Κέντρικ Ναν μπήκε σε περιπέτειες λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο σούτινγκ γκαρντ του τριφυλλιού είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τη σύζυγό του και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα των Βριλησσίων.

Παρότι, η γυναίκα δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση, εντούτοις σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία διαδικασία που ακολουθείται αυεπαγγέλτως. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ναν επρόκειτο να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, παρόλα αυτά αυτό δεν συνέβη.