Πάρτι -υπερπαργαγωγή διοργάνωσε γνωστό ρούμι σε βίλλα της Μυκόνου. Μάλιστα, το σκηνικό θύμιζε εξωτικό προορισμό. Ο χώρος είχε διαμορφωθεί καταλλήλως ώστε να παραπέμπει σε ζούγκλα των Φιλιππίνων, οι οποίες αποτελούν τον τόπο παραγωγής του ιδιοκτήτη του ρούμι. Πλήθος Ελλήνων επωνύμων έδωσε το παρών.

Την εμπειρία της γιορτής συμπλήρωσαν τα animal movements από επαγγελματίες.

Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Ποιοι celebrities διασκέδασαν στο ξέφρενο πάρτι

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλ με πρωταγωνιστή το premium ρούμι , ήταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ο Χάρης Σιανίδης, οι ερωτευμένοι Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας οι οποίοι αντάλλασσαν καυτά φιλιά.

Επίσης ο Λάκης Γαβαλάς που ξεδίπλωσε τις χορευτικές του ικανότητες, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Πελαγία Καζολέα, ο Πάνος Ζήνας, ο Στέφανος Μιλάτος, η Στέλλα Γιαμπουρά, ο Κώστας Σόμμερ με την Βαλεντίνη Παπαδάκη, η Ειρήνη Στεριανού, η Κωνσταντίνα Καπίρη, η Αρετή Λις, ο Τεό Μπουρδέκας και πολλοί άλλοι.

Ξεχωριστή νότα έδωσαν τα animal movements από επαγγελματίες χορευτές, ενώ το dj show της Μάγκυς Χαραλαμπίδου απογείωσε την καλοκαιρινή βραδιά.