Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Λίζα Κούντροου ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι

Η Λίζα Κούντροου ξαναβλέπει τα «Φιλαράκια» για τον Μάθιου Πέρι

Η Λίζα Κούντροου, η αγαπημένη Φοίβη από τα «Φιλαράκια», αποκαλύπτει ότι βλέπει ξανά τη δημοφιλή σειρά για τον αείμνηστο συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι.

Η Λίζα Κούντροου εξακολουθεί να θρηνεί για την απώλεια του φίλου και άλλοτε συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι.

Ενώ για χρόνια δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τον εαυτό της στα επεισόδια από τα «Φιλαράκια» γιατί το αισθανόταν πολύ ντροπιαστικό να παρακολουθείς τον εαυτό σου, η 60χρονη ηθοποιός είπε ότι ξαναβλέπει τη σειρά για τον Μάθιου Πέρι.

«Αν τα καταφέρω για τον Μάθιου, τότε είναι εντάξει» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Hollywood Reporter. «Και απλώς γιορτάζω το πόσο ξεκαρδιστικός ήταν – και αυτό θέλω να θυμάμαι για αυτόν» συνέχισε η Λίζα Κούντροου.

Ενώ παρακολουθεί ξανά τη σειρά που κράτησε δέκα σεζόν, από το 1994 έως το 2004, η Λίζα Κούντροου είπε ότι γελάει πολύ με το πόσο αστείο ήταν το καστ στη δημοφιλή σειρά.

«Είμαι έκπληκτη από την Κάρτνεϊ Κοξ. Είμαι έκπληκτη από τον Τζένιφερ Άνιστον. Ο Μάθιου, προφανώς, είναι απλά μοναδικά ξεκαρδιστικός. Κανείς δεν γνώριζε αυτόν τον ρυθμό ή τον κωμικό ρυθμό πριν από αυτόν. Ο Ματ Λε Μπλανκ είναι ξεκαρδιστικός. Και ο Ντέιβιντ Σουίμερ επίσης. Μερικές φορές γελάω ακόμη και με αυτά που έχω κάνει» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λίζα Κούντροου.

Έτσι θυμάται τον Μάθιου Πέρι

«Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να γιορτάζω τις επετείους, απλά παρακολουθώντας τον. Αλλά είναι ντροπιαστικό. Στο σπίτι, αν κάποιος περπατήσει στο δωμάτιο και παρακολουθώ τα «Φιλαράκια» αυτό είναι κάτι φρικτό, έτσι δεν είναι;» σημειώνει η Λίζα Κούντροου.

Οι αγαπημένες της αναμνήσεις είναι αυτές που περιλαμβάνουν το καστ να περνά χρόνο μαζί και να κάνουν αστεία στα γυρίσματα.

«Απλά γελάς όλη μέρα, βασικά, ανάμεσα στις σκηνές, γιατί αυτοί είναι αστείοι άνθρωποι. Και ειδικά κάποιος σαν τον Μάθιου Πέρι, του οποίου ο στόχος ήταν ‘πόσο μπορώ να σας κάνω να γελάτε κάθε μέρα;’ Οπότε γελούσαμε πάντα τόσο δυνατά που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μας» θυμάται η Λίζα Κούντροου.

Όσο για τον Μάθιου Πέρι, η Λίζα Κούντροου πιστεύει ότι ο κόσμος τον θυμάται όπως θα ήθελε να τον θυμούνται. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει ήδη» περιγράφει η διάσημη ηθοποιός.

Έρχονται κατηγορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Ο Μάθιου Πέρι πέθανε τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 54 ετών από «οξείας επιπτώσεις της κεταμίνης». Η έκθεση ανέφερε επίσης τον πνιγμό, τη στεφανιαία νόσο και τη βουπρενορφίνη ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του.

Οι αρχές επιβολής του νόμου πιστεύουν πλέον ότι θα πρέπει να απαγγελθούν σε πολλά άτομα κατηγορίες για τον θάνατό του.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024