Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πέγκυ Σταθακοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της - Πόσα κεράκια έσβησε

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Γιόρτασε τα γενέθλια της – Πόσα κεράκια έσβησε

Η ηθοποιός είχε γενέθλια και έγινε 64 χρόνων.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου γιόρτασε τα γενέθλιά της με την 20χρονη κόρη της, Χριστίνα, την οποία απέκτησε από τον γάμο της με τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Καλδή, και μια καλή της φίλη, τη Μαρία.

Ευχές από αγαπημένα της πρόσωπα

«Το κοριτσάκι μέσα μου μεγαλώνει! Χρόνια μου πολλά πάντα δίπλα στην λατρεμένη κορούλα μου και την φιλεναδίτσα μου το Μαράκι ! Στέλνω όλη μου την αγάπη στους άπειρους φίλους μου για τις τρυφερές τους ευχές! Πόσο τυχερή που προχωράμε μαζί!!!» έγραψε η Πέγκυ Σταθακοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε τη γνωστή ηθοποιό να ποζάρει με την κόρη της και με τη φίλη της, ενώ σε ένα στιγμιότυπο η ίδια έβαλε με χιούμορ ανάποδα τα κεράκια στην τούρτα της ώστε να φαίνεται ότι έγινε 46.

Αστειευόμενη η ηθοποιός με τα γενέθλια της

Η μεγάλη αδυναμία στην κόρη της και οι αγωνίες της μητρότητας

«Κάποιες φορές, δεν στέλνει μήνυμα, εκεί παθαίνω μεγάλη κρίση πανικού. Δεν κάνω πλάκα. Τότε, ήταν στη Θεσσαλονίκη και μου είχε πει ότι θα μου στείλει μήνυμα, έπαιρνα το τηλέφωνό της κι ήταν βουβό», είχε πει χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη. «Έκανα όλα τα σενάρια, ξύπνησα όλους μου τους φίλους στη Θεσσαλονίκη, έκρινα ότι πρέπει να ειδοποιηθεί η αστυνομία. Πήρα τον μπαμπά της τηλέφωνο και τον τρέλανα κι αυτόν τον άνθρωπο. Από εκεί και μετά κατάλαβα το κακό, το λάθος μου», ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε: «Το παιδί μου είπε «μαμά, δεν νομίζω ότι πρέπει να γίνονται έτσι τα πράγματα, κοίταξέ το λίγο». Πήγα και το κοίταξα και δουλεύω πάνω σε αυτό».

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024