Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Γουίλιαμ - Τέιλορ Σουίφτ: Πώς η selfie ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στις σχέσεις με τους Χάρι και Μέγκαν

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Τέιλορ Σουίφτ: Πώς η selfie ρίχνει «λάδι στη φωτιά» στις σχέσεις με τους Χάρι και Μέγκαν

Αρθρογράφος της Daily Mail αποκαλύπτει ότι οι Σάσσεξ δεν χάρηκαν με τη συνάντηση, ενώ βλέπουν «αντιγραφή» πίσω από την πολυσυζητημένη φωτογραφία - Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική

Όλοι γνωρίζουμε ότι το «φαινόμενο» Τέιλορ Σουίφτ έφτασε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να δώσει μία εντυπωσιακή συναυλία και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την δημοφιλή τραγουδίστρια να βάζει «φωτιά» στη σκηνή του Wembley. Ο διάδοχος του θρόνου βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος μαζί με τα παιδιά του και, φυσικά, χωρίς της Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει στο σπίτι εξαιτίας του προβλήματος υγείας που την ταλαιπωρεί.

Μετά τη λήξη της φαντασμαγορικής συναυλίας, ακολούθησε η συνάντηση και η selfie του πρίγκιπα με την διάσημη τραγουδίστρια της pop. Πώς μπορεί όμως μια φαινομενικά απλή φωτογραφία να πλήξει περαιτέρω τις σχέσεις του Γουίλιαμ με το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν;

Η selfie που πυροδότησε την έχθρα

Όπως επισημαίνει ο αρθρογράφος της Daily Mail, Richard Eden, πληροφορίες από το περιβάλλον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ θέλουν το ζευγάρι να μην βλέπει μία φωτογραφία «αναμνηστική» από την πιο πολυσυζητημένη συναυλία των τελευταίων ετών, αλλά μία προσπάθεια «αντιγραφής» των πρακτικών που ακολουθούν εκείνοι, οι οποίοι προβάλλονται ως το πιο cool ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας που «έσπασε τους κανόνες».

Αυτή τη φορά όμως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδειξε να βγαίνει από τα στενά περιθωρία που θέτουν οι κανονισμοί του Παλατιού. Έτσι, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, μαζί με τα παιδιά του πρίγκιπα Τζορτζ και πριγκίπισσα Σάρλοτ, φωτογραφήθηκαν παρέα με την Τέιλορ Σουίφτ και τον σύντροφό της, Τράβις Κέλσι.

Έκτοτε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το περιβάλλον του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ ισχυρίστηκε ότι ο Γουίλιαμ απλώς αντέγραφε το ζευγάρι από την Καλιφόρνια, σε μια προσπάθεια να γίνει φίλος με την Τέιλορ Σουίφτ, όπως είχαν κάνει εκείνοι στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King» το 2019, όπου γνώριζαν και έγιναν φίλοι με μία άλλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της pop, την Μπιγιονσέ.

Κοπιάρισμα ή απλώς… δημόσιες σχέσεις; – Η διάσημη τραγουδίστρια δέχθηκε να φωτογραφηθεί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ είχε απορρίψει παλαιότερη πρόσκληση της Μέγκαν να εμφανιστεί στο podcast της

Όπως φέρεται να είπε ένας Αμερικανός σχολιαστής: «Η συνάντηση με τη Σουίφτ ήταν μία προσεκτικά ενορχηστρωμένη κίνηση δημοσίων σχέσεων. Θέλω απλώς να πουν όλοι, «Σε ευχαριστώ, Μέγκαν», που είσαι το πρώτο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έσπασες πραγματικά από την ιστορική φόρμουλα, όταν μέλη της πρόκειται να φωτογραφηθούν με διασημότητες και, φυσικά, να σε σέρνουν στα κάρβουνα γι’ αυτό».

Διαφορετική η αλήθεια

Σε αντίθεση με την «αντιγραφή» που βλέπει πίσω από αυτή την κίνηση ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, ο αρθρογράφος αναφέρει ότι βασιλικές πηγές εξηγούν ότι η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

«Η Τέιλορ Σουίφτ ανυπομονούσε πραγματικά να συναντήσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο. Γνωρίζονταν ήδη από παλαιότερα, οπότε η συνάντηση είχε νόημα», τονίζει και εξηγεί: «Η Σουίφτ είχε εμφανιστεί στο Kensington Palace -το σπίτι του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο Λονδίνο- το 2013. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναυλίας, που σκοπό είχε την συγκέντρωση χρημάτων για τη φιλανθρωπική οργάνωση Centrepoint για τους αστέγους, υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλιαμ είχε ανέβει στη σκηνή με την Σουίφτ και τον σταρ της ροκ Jon Bon Jovi».

Επίσης ο αρθρογράφος επισημαίνει μία μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά: Στην περίπτωση του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η Τέιλορ Σουίφτ είναι αυτή που «φλερτάρει» τη βασιλική οικογένεια. Αντίθετα, στην περίπτωση του Χάρι και της Μέγκαν, αυτοί είναι που κατά καιρούς αποθεώνουν τους αστέρες της showbiz.

Η αμήχανη γνωριμία των Σάσσεξ με την Μπιγιονσέ

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού ήταν το 2019, όταν το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα του The Lion King στο Λονδίνο.

Ο Χάρι και η Αμερικανίδα σύζυγός του -πρώην ηθοποιός- απαθανατίστηκαν να μιλούν σε μερικές από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του Χόλιγουντ. Στο βίντεο φαινόταν ο πρίγκιπας Χάρι να εκθειάζει τις φωνητικές δεξιότητες της Μέγκαν στον σκηνοθέτη της ταινίας προσπαθώντας να την προωθήσει στη δουλειά, με την Μπιγιονσέ και τον σύζυγός της Τζέι Ζι να κοιτούν αμήχανα.

Όταν η Σουίφτ έριξε άκυρο στην Μέγκαν

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που ίσως πυροδότησε τον φθόνο πίσω από τη selfie με τον Γουίλιαμ και την Σουίφτ. Η Μέγκαν Μαρκ φέρεται να είχε απευθύνει πρόσκληση στην τραγουδίστρια να εμφανιστεί στο Archetypes, την σειρά του podcast στο Spotify. Η Τέιλορ Σουίφτ όμως δεν έδωσε ποτέ το «παρών» – θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μία απόρριψη με συνοπτικές διαδικασίες, που όμως… πόνεσε.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024