Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Πρίγκιπας Χάρι: Πώς τον σημάδεψε ο θάνατος της Νταϊάνα - Το συγκινητικό μήνυμα του

Πρίγκιπας Χάρι: Πώς τον σημάδεψε ο θάνατος της Νταϊάνα – Το συγκινητικό μήνυμα του

Ο 39χρονος Χάρι, ισχυρίστηκε πως μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του το 1997, κλείστηκε στον εαυτό του,

Ο πρίγκιπας Χάρι, μίλησε στο πλαίσιο του ρόλου του ως παγκόσμιος πρεσβευτής για το Scotty’s Little Soldiers, το οποίο στηρίζει τους νέους που έχουν χάσει τους γονείς τους στο στρατό.

Δεν δίστασε να μοιράστει τη δική του εμπειρία σχετικά με την απώλεια της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα, όταν ο ίδιος ήταν μόλις 12 ετών. Το συναισθηματικά φορτισμένο βίντεο γυρίστηκε τον περασμένο Μάιο, όταν επισκέφτηκε για τελευταία φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Μιλήστε για τη θλίψη σας, αλλιώς θα σας «τρώει μέσα σας»

Ο 39χρονος Χάρι, ισχυρίστηκε πως μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του το 1997, κλείστηκε στον εαυτό του, ανήμπορος να εκφράζει τα συναισθήματά του και, τελικά, αποφάσισε να κάνει ψυχοθεραπεία.

«Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα, ειδικά για τα παιδιά, τα οποία νιώθουν κάπως έτσι: “δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό γιατί θα με κάνει να λυπηθώ, αλλά μόλις συνειδητοποιήσω ότι αν μιλήσω γι’ αυτό, ‘γιορτάζω’ τη ζωή τους, τότε στην πραγματικότητα, τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα”… σε αντίθεση με αυτό το “απλά δεν θα μιλήσω γι’ αυτό, και αυτή είναι η καλύτερη μορφή αντιμετώπισης”, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Μπορεί να είναι για ένα χρονικό διάστημα… δεν μπορείτε να το καταπιέζετε για πάντα.

Η ανάγκη της ψυχοθεραπείας

Δεν είναι βιώσιμο. Και θα σας τρώει μέσα σας», είπε και πρόσθεσε «Κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση να αναγκαστεί να μιλήσει για το ίδιο πράγμα για το οποίο δεν θέλει να μιλήσει, ειδικά όταν κάθε αμυντικός μηχανισμός στο μυαλό, στο νευρικό σύστημα και σε όλα τα υπόλοιπα σας λέει “μην πας εκεί”»

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024