Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Cardi B υιοθετεί το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα με ένα από τα εμβληματικά σύνολα της

Η Cardi B υιοθετεί το στυλ της πριγκίπισσας Νταϊάνα με ένα από τα εμβληματικά σύνολα της

Οι αθλητικές εμφανίσεις της Νταϊάνα είχαν την ίδια επιρροή με τις πολυάριθμες επίσημες εμφανίσεις που επέλεγε κατά τη διάρκεια της βασιλείας της ως η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο.

Η κληρονομιά που άφησε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στο χώρο της μόδας παραμένει – και η τελευταία εμφάνιση της Cardi B είναι η απόδειξη.

Η προτίμησή της για τα oversized φούτερ και τα αθλητικά σορτς, σε συνδυασμό με την ικανότητά της να κάνει ακόμα και το πιο casual σύνολο να φαίνεται κομψό, εδραίωσε την ιδιότητά της ως fashion icon

Η 31χρονη νικήτρια του Grammy εντοπίστηκε έξω με ένα ρούχο που καθρεφτίζει αυτό που φορούσε η αείμνηστη βασίλισσα. Ενώ έκανε κάποια ψώνια στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, η Cardi φορούσε ένα λευκό φούτερ με λαιμόκοψη που έγραφε «Harvard».

27 χρόνια μετά τον θάνατό της

Το vintage σχέδιο έμοιαζε με αυτό που φορούσε η Diana το 1997, ενώ η Cardi αναπαρήγαγε το υπόλοιπο look της Diana με ένα λευκό bike shorts, high-top sneakers, κάλτσες crew, μια μαύρη τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, τα οποία είχε μαζί της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα κολιέ choker με αλυσίδα και μάλιστα είχε επιλέξει να κάνει ένα χτένισμα που αποτίει φόρο τιμής στο χαρακτηριστικό κούρεμα της Diana.

Στο Instagram Stories, η Cardi B μοιράστηκε μια πιο κοντινή εικόνα από το χτένισμά της, ενώ έδειξε και ένα νέο piercing.

«Ήρθα εδώ για ένα πράγμα και κοίτα τι μου έκανε ο Harrison», είπε η τραγουδίστρια στο βίντεο, δείχνοντας το αυτί της με το νέο της piercing. Επίσης, έκανε tag τον piercer της, Harrison McCall.

«Λίγους μήνες πριν από τον πρόωρο θάνατό της, μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι μου είχε αφήσει μερικά φούτερ. Ανάμεσά τους και αυτό – το οποίο αποφάσισα τώρα να αποχωριστώ»

Οι αθλητικές εμφανίσεις της Νταϊάνα είχαν την ίδια επιρροή με τις πολυάριθμες επίσημες εμφανίσεις που επέλεγε κατά τη διάρκεια της βασιλείας της ως η πιο διάσημη γυναίκα στον κόσμο. Η προτίμησή της για τα oversized φούτερ και τα αθλητικά σορτς, σε συνδυασμό με την ικανότητά της να κάνει ακόμα και το πιο casual σύνολο να φαίνεται κομψό, εδραίωσε την ιδιότητά της ως fashion icon – και παραμένει επιδραστική σχεδόν 27 χρόνια μετά τον θάνατό της.

«Γιατί ενδιαφέρονται τόσο πολύ για μένα;»

Στο αποκορύφωμα της φήμης της, η Νταϊάνα φορούσε επίτηδες casual ρούχα ως μέσο για να αποφύγει τους παπαράτσι. Ένα από τα αγαπημένα της αντικείμενα, ένα σκούρο μπλε φούτερ της Virgin Atlantic, πωλήθηκε για 53.532 δολάρια σε δημοπρασία του 2019, σύμφωνα με το RR Auction με έδρα τη Βοστώνη.

Φορούσε ως επί το πλείστον το κομμάτι, το οποίο ήταν δώρο από τον ιδρυτή του ομίλου Virgin, Ρίτσαρντ Μπράνσον, και έφερε το λογότυπο «Flying Lady», από και προς τις συνεδρίες γυμναστικής, σε μια προσπάθεια να κουράσει τους φωτογράφους.

«Σε κάθε συνεδρία, όλα τα μέσα ενημέρωσης ήταν έξω με τις σκάλες τους, τις κάμερες, τους φακούς και τα πάντα», θυμήθηκε η Τζένι Ρίβετ, η επί σειρά ετών προσωπική προπονήτρια της Νταϊάνα, σε συνέντευξή της το 2018 στη σειρά The Royal Box του Yahoo.

«Το έβρισκε απίστευτο. «Γιατί ενδιαφέρονται τόσο πολύ για μένα, όταν υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα για να ανησυχούν στον κόσμο;» (αναρωτιόταν) .Δεν ήταν εκείνη που τα ζήτησε όλα αυτά. Θυμάμαι ότι μια από τις στρατηγικές της ήταν ότι θα φορούσε το ίδιο φούτερ Virgin Active σε κάθε συνεδρία».

Η Νταϊάνα είχε χαρίσει το φούτερ στην Ρίβετ, και όταν αυτό παρουσιάστηκε σε δημοπρασία, η εκπαιδεύτρια έγραψε επιστολές που συνόδευαν την πώληση.

«Αυτό το φούτερ δόθηκε στην Αυτού Εξοχότητα από τον Ρίτσαρντ Μπράνσον. Αποτέλεσε το πιο πολυφορεμένο μπλουζάκι της στις τακτικές επισκέψεις της στο γυμναστήριο. Ένιωθε ότι υπήρχαν πολύ πιο σημαντικά θέματα στον κόσμο που έπρεπε να εστιάσει από την ενδυμασία της στο γυμναστήριο και ως εκ τούτου αποφάσισε ότι το να φοράει το διάσημο φούτερ της Virgin σε κάθε συνεδρία, θα ήταν ένας καλός τρόπος να σταματήσει η φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης!».

»Λίγους μήνες πριν από τον πρόωρο θάνατό της, μου τηλεφώνησε για να μου πει ότι μου είχε αφήσει μερικά φούτερ. Ανάμεσά τους και αυτό – το οποίο αποφάσισα τώρα να αποχωριστώ».

*Με πληροφορίες από: The Sun | Κεντρική φωτογραφία θέματος:  REUTERS/Pool

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024