Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μια μπουτίκ της Ύδρας στους fashion προορισμούς της Ευρώπης σύμφωνα με τo Conde Nast Traveller

Μια μπουτίκ της Ύδρας στους fashion προορισμούς της Ευρώπης σύμφωνα με τo Conde Nast Traveller

Αυτές οι έξι νέες αφίξεις ανά την Ευρώπη εξασφαλίζουν ότι το καλοκαίρι του 2024 θα παραμείνει κομψό.

Με το «ευρωπαϊκό καλοκαίρι» να εξακολουθεί να αποτελεί τάση – και να βάζει τους πάντες σε πειρασμό – στο TikTok και το Instagram, αυτές οι χώρες αποδεικνύονται μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Και τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας το λαμβάνουν υπόψη τους, με τους σχεδιαστές να ανοίγουν pop-ups μπουτίκ, ξενοδοχεία και εστιατόρια σε τόπους που τρεντάρουν τρελά στα σόσιαλ.

Με ονόματα όπως ο Jacquemus να δίνουν μια σχεδιαστική πινελιά σε ένα καφέ, εστιατόριο και beach club στο Saint-Tropez, η Alberta Ferretti να δίνει μια αποκλειστική λάμψη σε μια τοποθεσία δίπλα στην πισίνα στη Μαγιόρκα και η κολεξιόν By Malene Birger SS24 να βρίσκεται στο νησί της Ύδρας, υπάρχει μια πληθώρα συναρπαστικών λανσαρισμάτων που συμβαίνουν φέτος.

Ας δούμε τη λίστα με τα fashion σημεία της Ευρώπης όπως τα κατέγραψε τo Conde Nast Traveller

Jacquemus beach pop-up, μπουτίκ και καφέ, Saint-Tropez

Με όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία νέα ανοίγματα στη Νότια Γαλλία, ο σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus είναι απασχολημένος με το να προσθέτει τη σχεδιαστική του πινελιά σε εσωτερικούς χώρους. Πέρυσι το καλοκαίρι, το εστιατόριο Indie Beach μεταμορφώθηκε από τον γαλλικό οίκο μόδας με ηλιόλουστες, κίτρινες ρίγες και, φέτος, όλα είναι πράσινα. Πιάστε μια θέση στις ξαπλώστρες και παρακολουθήστε τα κύματα πριν το σερφ και τη σανγκρία.

Στο εσωτερικό του εστιατορίου της παραλίας θα βρείτε ένα μίνι pop-up κατάστημα Jacquemus που παρουσιάζει την τελευταία συλλογή. Αν έχετε όρεξη για περισσότερα ψώνια, υπάρχει επίσης μια νέα μπουτίκ του Γάλλου σχεδιαστή στην Place des Lices, στο τέλος του δρόμου όπου βρίσκετε και το καφέ Dior. Εδώ, μπορείτε να ανακαλύψετε την SS24 «Les Sculptures» Jacquemus, από τα ρούχα παραλίας μέχρι την αποκλειστική τσάντα από καμβά Le Tote Marcel σε έντονες ρίγες εμπνευσμένες από το Saint-Tropez.

Και αν τα ψώνια σας άνοιξαν την όρεξη, επισκεφθείτε την La Renaissance Brasserie για να δοκιμάσετε το νέο μεσογειακό μενού που σχεδίασε η τοπ σεφ, Ella Afalo. Το μενού ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και αναμένεται να βρείτε πιάτα όπως καρπάτσιο τσιπούρας, σαλάτες αγκινάρας και λαχταριστά επιδόρπια εσπεριδοειδών για να ολοκληρώσετε την εμπειρία σας με την έγκριση του σχεδιαστή.

Mondrian και Hyde x Niko restaurant, Ίμπιζα

Σχεδιάζετε να πάτε στην Ίμπιζα αυτό το καλοκαίρι; Τότε θα χαρείτε να μάθετε για τα εγκαίνια δύο κομψών νέων ξενοδοχείων, του Mondrian και του Hyde, στην αβίαστα χαλαρή περιοχή της Cala Llonga. Βρίσκονται στην ανατολική πλαγιά του νησιού – σε απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από την πόλη της Ίμπιζα – και τα δύο ξενοδοχεία είχαν οκτώ εβδομάδες παραμονής το περασμένο καλοκαίρι και άνοιξαν για πρώτη φορά φέτος για πλήρη σεζόν.

Για τους καλοφαγάδες, υπάρχουν έξι εστιατόρια για να ανακαλύψετε (από λάτιν μέχρι ελαφριά γεύματα δίπλα στην πισίνα), ενώ το Niko, το ιαπωνικό sushi extravaganza, είναι η τελευταία προσθήκη. Φρέσκο ψάρι από τον ωκεανό στο πιάτο σας, ο γαστρονομικός προορισμός θα φιλοξενεί επίσης διάσημους σεφ και μουσικούς καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Με αποκλειστική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι νέες προσθήκες στην Ίμπιζα θα είναι ο προορισμός της ημέρας για το λεγόμενο fashion set.

Palm Beach x εστιατόριο Nammos, Κάννες

Όταν δύο icon συγκρούονται, συμβαίνουν λαμπρά πράγματα. Και αυτό ακριβώς συμβαίνει στη Γαλλική Ριβιέρα, στο Palm Beach των Καννών. Το διάσημο ξενοδοχείο αποτελεί πολυτελή τοποθεσία από τη δεκαετία του 1920 (η Grace Kelly ήταν συχνή επισκέπτρια), και μετά από πενταετή ανακαίνιση, οι πόρτες άνοιξαν ξανά κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών αυτό το καλοκαίρι.

Διαθέτει ιδιωτικό κλαμπ μελών, καζίνο, χώρο ευεξίας, μπουτίκ σχεδιαστών και τα αποκαλυπτήρια του φημισμένου εστιατορίου Nammos. Με τους προορισμούς μόδας της Μυκόνου και του Ντουμπάι ήδη στο ενεργητικό του εστιατορίου, το λανσάρισμα του ελληνικής καταγωγής εστιατορίου στη Νότια Γαλλία πρόκειται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους κομψούς ντόπιους και τουρίστες.

Απορροφήστε την αίγλη και απολαύστε τις γαστρονομικές απολαύσεις φρέσκων ψαριών, μεσογειακών λαχανικών και σπεσιαλιτέ ζυμαρικών με τρούφα. Αφού δοκιμάσετε το νέο εστιατόριο, θα θέλετε επίσης να κατευθυνθείτε προς την παραλία για να κολυμπήσετε στην πρόσφατα αποκαλυφθείσα πισίνα με θαλασσινό νερό μήκους 43 μέτρων στην προκυμαία. Παράδεισος.

Alberta Ferretti pool club pop-up, Μαγιόρκα

Ενώ οι εταιρείες μόδας Dior, Fendi και Tiffany επέλεξαν πέρυσι τη Μαρμπέλα για pop-ups, η Alberta Ferretti ξεκινά μια νέα τάση επιλέγοντας το νησί της Μαγιόρκα. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με το Hotel De Mar, η συνεργασία Bombon by Alberta Ferretti γιορτάζει την 60ή επέτειο του χώρου μόνο για ενήλικες με σοβαρό στυλ.

Το κλαμπ της πισίνας, το εστιατόριο, το μπαρ και η ιδιωτική παραλία έχουν όλα υποστεί την επεξεργασία του σχεδιαστή και έχουν μετατραπεί σε ένα καταφύγιο ιταλικής έμπνευσης χάρη στα ηρεμιστικά μπλε και κρεμ σχέδια των ξαπλώστρων και των ομπρελών Ferretti με θέα την καταγάλανη θάλασσα. Κατά την επίσκεψή σας, ίσως θελήσετε επίσης να κάνετε χρήση του χώρου σπα για μια ακόμη πιο πολυτελή ισπανική περιπέτεια.

By Marlene Birger boutique pop-up, Ύδρα

Ξεφεύγοντας από τη φασαρία των δημοφιλών ελληνικών νησιών της Μυκόνου και της Σαντορίνης, η By Malene Birger δημιούργησε ένα pop-up στο γνωστό νησί της Ύδρας. Στην τοπική μπουτίκ, Melisses Gallery, το τρίμηνο residency δεν θα παρουσιάσει μόνο τις προτάσεις της δανέζικης μάρκας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024, αλλά θα συμμετάσχουν και τοπικοί τεχνίτες.

Από κεραμικά με μονόγραμμα, χειροποίητα κεριά από κερί μέλισσας ή μεσογειακό τσάι από βότανα ελληνικής καλλιέργειας, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ψωνίσετε από τις μικρές μάρκες του νησιού, ενώ θα εξετάζετε τις τελευταίες δερμάτινες τσάντες του σχεδιαστικού οίκου, τα καλοκαιρινά λινά κομμάτια και τα διαχρονικά ξεχωριστά κομμάτια που θα θέλετε να φοράτε κάθε καλοκαίρι. Οποιαδήποτε δικαιολογία για να ανακαλύψετε ένα ακόμη ελληνικό νησί, ε;

Eva Estopa beach club, Estepona

Σε απόσταση 30 λεπτών με το αυτοκίνητο από τη Μαρμπέγια, η ισπανική πόλη Estepona πρόκειται να γίνει ο επόμενος προορισμός χάρη σε ένα συναρπαστικό νέο άνοιγμα τον Ιούλιο. Το Eva Estopa είναι ένα ξενοδοχείο με τη διαφορά ότι προσφέρει ψυχαγωγία όλο το εικοσιτετράωρο.

Την ημέρα, θα βρεθείτε στην πισίνα υπερχείλισης στο beach club ή στη λευκή αμμώδη παραλία με θέα το Γιβραλτάρ και τις ακτές του Μαρόκου. Για το βράδυ, το πιο πιθανό είναι να θέλετε να δοκιμάσετε κοκτέιλ πριν την  καθηλωτική εμπειρία δείπνου. Μαζί με πιάτα που συνδυάζουν την Ελλάδα με όλη τη Μεσόγειο – όπως ψητές κόκκινες πιπεριές με φέτα ή πιπεριές padron – θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα πριν ξεκινήσει η ζωντανή ψυχαγωγία.

Με ένα διαφορετικό σόου κάθε βράδυ, τραγουδιστές, χορευτές, ακροβατικές παραστάσεις και διάσημοι DJs. Και ενώ είστε ντυμένοι για την περίσταση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα καταλήξετε στο νυχτερινό κέντρο του ξενοδοχείου για να χορέψετε το υπόλοιπο της νύχτας.

Gucci x Badrutt’s Palace, Saint Moritz

Αν σας αρέσουν περισσότερο οι πίστες, το εμβληματικό Badrutt’s Palace που βρίσκεται στις ελβετικές Άλπεις είναι το ξενοδοχείο που πρέπει να γνωρίζετε από το 1896. Σε μια άνετη τοποθεσία στα 6.000 πόδια στο St. Moritz, το αποκλειστικό σαλόνι Gucci – που βρίσκεται στην περιοχή Paradiso – διακοσμημένο με χαλιά με το λογότυπο GG, καρέκλες από μπαστούνι και ριγέ μαξιλάρια είναι το ιδανικό σημείο για να πιείτε σαμπάνια, με θέα.

Για τους υπαίθριους τύπους που θέλουν ακόμα να απολαύσουν τον καθαρό αέρα της Ελβετίας, ο πρόσφατα ανακαινισμένος εξωτερικός χώρος, με μια νέα θερμαινόμενη υπαίθρια πισίνα, είναι το ιδανικό στέκι.

Με θέα τη λίμνη και τα βουνά, θα καταλήξετε να περιμένετε να κάνετε μια βουτιά πριν πάτε στο σπα ή δοκιμάσετε ένα από τα εννέα – δύο από τα οποία είναι εστιατόρια με αστέρι Michelin – εστιατόρια. Με 24 νέες σουίτες που θα ανοίξουν φέτος το χειμώνα, είναι βέβαιο ότι θα είναι το αγαπημένο ξενοδοχείο για όλο το χρόνο.


*Με στοιχεία από cntraveller.com

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024