Μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής του διανύει αυτό το διάστημα ο Αντίνοος Αλμπάνης, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2Night Show» και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Αφοπλιστικός ήταν όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για την εμφάνιση του:

«Σου έχουν προτείνει στο κομμωτήριο που πηγαίνεις να βάψουν λίγο το γεννάκι; Να το γκριζάρουν λίγο, έτσι να φύγει το άσπρο;», με εκείνον να απαντά «Όχι. Ξέρουν ότι θα τους πω όχι, γι’ αυτό. Δεν θα τα βάψω».

Πόσο έχει συμβιβαστεί με τον χρόνο

«Ναι, δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει. Δεν με απασχολεί. Δεν πα’ να πέσουν να μαλλιά, δεν πα’ να ασπρίσουν… Δεν με νοιάζει, πραγματικά δεν με νοιάζει. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα από ότι ένιωθα στα 18 μου, στα 20 μου ή στα 25 μου.

Δεν θέλω να πάω μια βόλτα πίσω στον χρόνο

Είμαι μια χαρά εδώ που είμαι, υπάρχει λόγος που είμαι εδώ που είμαι, αυτό που έχει φτιαχτεί είναι εξαιτίας αυτών των εμπειριών. Δεν έχει κανένα νόημα να σκέφτομαι πως θα ήταν αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, τι θα έκανα νεότερος. Ζω το τώρα για το τώρα, για το σήμερα, με αυτά που έχω σήμερα και με αυτά που ονειρεύομαι τώρα για το αύριο» πρόσθεσε, επίσης, ο Αντίνοος Αλμπάνης στο talk show τη νύχτα της Τετάρτης