Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ομόφωνα αθώοι Κούγιας - Κουρτάκης για τη δήθεν υποκλοπή συνομιλίας του Στηβ Κακέτση

Ομόφωνα αθώοι Κούγιας – Κουρτάκης για τη δήθεν υποκλοπή συνομιλίας του Στηβ Κακέτση

Μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου ανοίγει ο δρόμος να αποδειχθεί περίτρανα η σκευωρία εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Νέα δικονομικά δεδομένα, τα οποία αποκαλύπτουν τη σκευωρία εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor 1, ανοίγει η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με αυτή, συνεχίζει «κρίνονται ομόφωνα αθώοι, και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και ο ιδιοκτήτης και εκδότης του ομίλου «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» Ιωάννης Κουρτάκης για τη δήθεν υποκλοπή μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του αειμνήστου Στηβ Κακέτση με τον λιμενικό, Χριστοφορίδη και τους εφοπλιστές Νίκο Πατέρα και Δημήτρη Μελισσανίδη.»

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «η καταγραφή της συνομιλίας έγινε στο Κitchen Bar του Στηβ Κακέτση και κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Πειραιά κ. Μπρακουμάτσο. Οσα έλεγαν 0ι εφοπλιστές και ο λιμενικός είχαν σχέση με τη σκευωρία για δήθεν εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στη υπόθεση του Noor 1.»

«Σημειωτέον ότι δικηγόρος του αειμνήστου Κακέτση, ο οποίος είχε ζητήσει πρωτοδίκως την καταδίκη των κ.κ. Αλέξη Κούγια και Γιάννη Κουρτάκη, ήταν ο δικηγόρος μέλους της οικογένειας Μελισσανίδη και συγκεκριμένα του γιου του Μελισσανίδη, Νίκου Αγαπηνού.»

» Παρά τα όσα διηγούνταν ο Στηβ Κακέτσης και καταγράφηκαν στη συνομιλία και αφορούσαν τον Νίκο Πατέρα, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον λιμενικό Χριστοφορίδη, ουδέποτε υπεβλήθη εις βάρος του Κακέτση οιαδήποτε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση ούτε από τον Νίκο Πατέρα, ούτε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ούτε από τον λιμενικό Χριστοφορίδη» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κούγια.

Sports in

«Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά στον Άρη

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024