Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή με προσαγωγές τεσσάρων ατόμων - Τον χτύπησε με πόρτα αυτοκινήτου

Θεσσαλονίκη: Άγρια συμπλοκή με προσαγωγές τεσσάρων ατόμων – Τον χτύπησε με πόρτα αυτοκινήτου

Ο ένας άνδρας χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τον δεύτερο και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου. 

Άγρια συμπλοκή με τέσσερα άτομα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/6) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Δωδεκανήσου.

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 10 στην Ηρώδου Αττικού, ακριβώς δίπλα από επιχείρηση που φιλοξενεί δρώμενα του Europride, με πρωταγωνιστές αρχικά δύο άνδρες.

Τον χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο ThessToday.gr ότι ο ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας χτύπησε με την πόρτα του αυτοκινήτου του τον δεύτερο άνδρα -γύρω στα 50- και τότε ξεκίνησε η συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια περαστικών.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε και μέσα σε λίγα λεπτά δυνάμεις της ομάδας Ζ προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές, καθώς ο νεαρός άνδρας ήταν μαζί με ακόμη δύο άτομα, τα οποία εξετάζονται εάν είχαν συμμετοχή στη συμπλοκή.

Ο 50χρονος φαίνεται να έχει προσωπικές διαφορές από το παρελθόν με τα τρία άτομα

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο μεγαλύτερης ηλικίας άνδρας διατηρεί επιχείρηση επί της Ηρώδου Αττικού και φαίνεται να έχει προσωπικές διαφορές από το παρελθόν με τα τρία άτομα, τα οποία διαμένουν επίσης στον ίδιο δρόμο.

Θαμώνες του καταστήματος που φιλοξενεί εκδηλώσεις του Europride ανέφεραν στο ίδιο Μέσο ότι πρόσφατα επιτέθηκαν φραστικά κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων, ζητώντας παραπάνω αστυνόμευση έως ότου τη λήξη της εβδομάδας Περηφάνιας.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024