Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στου Παπάγου: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου

Τραγωδία στου Παπάγου: Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου

Τι κατέθεσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου οι εργάτες οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος.

Εργατικό δυστύχημα με θύμα 47χρονο δημοτικό υπάλληλο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (27/06) στην περιοχή του Παπάγου. Όπως έγινε γνωστό, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο, στον προαύλιο χώρο σχολείου, κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής δέντρων.

Το συνεργείο επρόκειτο να κόψει δύο δέντρα. Το ένα κόπηκε επιτυχώς όμως η προσπάθεια για το δεύτερο απέβη μοιραία για τον 47χρονο υπάλληλο του δήμου.

Φορούσε γάντια, φόρμα εργασίας, γυαλιά και τα ειδικά παπούτσια

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν από καταθέσεις εργατών οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο την ώρα του δυστυχήματος η εργασία ήταν προγραμματισμένη και είχε βγει άδεια κοπής δύο δέντρων. Κατά την κοπή του δευτέρου δέντρου η συμμετοχή του καλαθοφόρου ήταν μέχρι να κοπεί ο κορμός στα δύο μέτρα.

Ο 47χρονος υπάλληλος του δήμου που ήταν εκπαιδευμένος, έμπειρος και με ειδικότητα δενδροκηπουρού αφού έγινε η προεργασία είπε στον χειριστή του καλαθοφόρου ότι δεν τον χρειάζεται άλλο και ότι θα κόψει το υπόλοιπο από κάτω και θα το τεμαχίσει.

 Παρά τις προσπάθειες των γιατρών Ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Γεννηματάς

Σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις που πάρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, το έκοψε με μεγάλη κλίση και είχε λάθος θέση με αποτέλεσμα να τον πλακώσει. Ο θανών είχε παραλάβει κανονικά όλα τα μέσα προστασίας, φορούσε γάντια για αλυσοπρίονο, φόρμα εργασίας, γυαλιά και τα ειδικά παπούτσια.

Ο 47χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Σε αυτό το σημείο έγινε το τρομακτικό εργατικό δυστύχημα στου Παπάγου from Orange Press Agency on Vimeo.

Η ανάρτηση του δημάρχου

Λίγη ώρα μετά ο δήμαρχος Παπάγου -που σημειωτέον είναι στο νοσοκομείο διότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χθες- εξέφρασε μέσω ανάρτησης τη βαθύτατη θλίψη του για το τραγικό συμβάν μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον 47χρονο άντρα.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για έναν άνθρωπο «αγαπητό, εργατικό, ευαίσθητο και αφοσιωμένο».

«Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, το Δημοτικό Συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια δημοτικού υπαλλήλου, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πρασίνου και έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας.

Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και στους δημότες, εργατικός, που ξεχώριζε για την ευαισθησία του, την προθυμία και την αφοσίωσή του στο έργο που επιτελούσε.

Είναι οδυνηρό να αποχαιρετούμε έναν ευσυνείδητο εργαζόμενο, έναν άνθρωπο, με σημαντική προσφορά στο Δήμο μας, που επιτελούσε με αυταπάρνηση τα καθήκοντά του.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Εικόνες από το σημείο:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024