Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χανιά: Συνελήφθη γυναίκα η οποία εξωθούσε στην επαιτεία ανήλικα παιδιά της

Χανιά: Συνελήφθη γυναίκα η οποία εξωθούσε στην επαιτεία ανήλικα παιδιά της

Η 36χρονη μητέρα των ανηλίκων τα εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα προκειμένου να επαιτούν

Συνελήφθη μια γυναίκα αλλοδαπή στα Χανιά, κατηγορούμενη για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και ενώ εκτελούσαν ποδηλατική περιπολία σε τουριστική ζώνη των Χανίων, εντόπισαν δυο ανήλικα (8χρονο αγόρι και 12χρονο κορίτσι) να περιφέρονται επαιτώντας από διερχόμενους και θαμώνες καταστημάτων.

Από τους αστυνομικούς αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε η 36χρονη μητέρα των ανηλίκων η οποία, όπως διαπιστώθηκε, τα χρησιμοποιούσε-εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα προκειμένου να επαιτούν, σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας η ίδια σε παράνομο εισόδημα.

Η 36χρονη μητέρα των ανηλίκων τα εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα προκειμένου να επαιτούν

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων.

H ανακοίνωση της αστυνομίας

Η γυναίκα στόχευε στη συμπόνια των πολιτών και των τουριστών, αποσκοπώντας στο να εξασφαλίζει χρηματικά ποσά μέσω των παιδιών της, εκμεταλλευόμενη έτσι την ευαισθησία των περαστικών και δημιουργώντας για τον εαυτό της παράνομο εισόδημα.

Η ανακοίνωση της αναφέρει: «Συνελήφθη χθες (26.06.2024) το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων αλλοδαπή κατηγορούμενη για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη και καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας που εκτελούσαν ποδηλατική περιπολία σε τουριστική ζώνη των Χανίων εντόπισαν δυο ανήλικα (8χρονο αγόρι και 12χρονο κορίτσι) να περιφέρονται επαιτώντας από διερχόμενους και θαμώνες καταστημάτων.

Από τους αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας αναζητήθηκε και εντοπίσθηκε 36χρονη αλλοδαπή ,μητέρα των ανηλίκων η οποία, όπως διαπιστώθηκε, τα χρησιμοποιούσε-εκμεταλλευόταν επιτηδευμένα προκειμένου να επαιτούν, σε σημεία με μεγάλη τουριστική κίνηση, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να τους προσφέρουν χρηματικά ποσά αποσκοπώντας η ίδια σε παράνομο εισόδημα .

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Χανίων».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024