Η ενδοσχολική βία και η σχέση γιατρού – ασθενούς αυτό το Σαββατοκύριακο, 29 και 30 Ιουνίου, στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Σάββατο 29 Ιουνίου

Στις 08:50 στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» συζητάμε για την ενδοσχολική βία, ένα φαινόμενο που αυξάνεται τόσο σε συχνότητα όσο και σε ένταση. Ειδικοί εξηγούν τους λόγους για την έξαρσή της και δίνουν συμβουλές για το πώς πρέπει να αντιδρούν τα παιδιά και οι γονείς τους, όταν έρχονται αντιμέτωποι με μία τέτοια κατάσταση είτε ως θύματα είτε ως θύτες. Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η δημοσιογράφος Όλγα Λαφαζάνη, η οποία μιλά για την εμπειρία που είχε η κόρη της στο παρελθόν.

Ακόμη, στην εκπομπή μιλάμε για την τσιγκουνιά και μαθαίνουμε πώς συντηρούνται σωστά τα τρόφιμα που παίρνουμε στην παραλία.

Κυριακή 30 Ιουνίου

Η εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας vita» είναι αφιερωμένη στην ιδιαίτερη σχέση γιατρού – ασθενούς και τις λεπτές ισορροπίες που χρειάζεται να τηρούνται, προκειμένου να είναι τόσο ανθρώπινη όσο και αποτελεσματική. Καλεσμένος του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι ο ηθοποιός Γιάννης Κρητικός, ο οποίος μοιράζεται τη δική του εμπειρία του με τους γιατρούς και περιγράφει τη σχέση που επιθυμεί να έχει μαζί τους.

Επίσης, μιλάμε για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού και παρακολουθούμε σε βίντεο, πώς επηρεάζει το σώμα μας η αύξηση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ VITA»
ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 IOYNIOY ΣΤΙΣ 08:50

#OlaGiaTiZoiMas