Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έπιπλα κήπου: Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν επιλέξεις

Έπιπλα κήπου: Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν επιλέξεις

Είτε έχετε ένα μεγάλο κήπο, είτε ένα μικρό μπαλκόνι πάντα μπορείτε με λίγη φαντασία να φτιάξετε το δικό σας απάγκιο για να μοιραστείτε τις πιο όμορφες στιγμές με τους δικούς σας.

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο του καθόμαστε έξω, βρισκόμαστε με φίλους και χαλαρώνουμε κάθε βράδυ υπό το φως των αστεριών. Σε αυτό βοηθάει ένας όμορφα διαμορφωμένος χώρος που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Και αν ακόμα δεν έχετε οργανώσει τον εξωτερικό σας χώρο τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Πριν όμως αρχίσετε να φτιάχνετε τον εξωτερικό σας χώρο θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα φιλοξενείτε τακτικά πολλούς επισκέπτες για δείπνο ή θα τον χρησιμοποιείται κυρίως για ανεπίσημα μπάρμπεκιου και πάρτι με ποτά; Ή μήπως σχεδιάζετε πιο ήρεμα ή ρομαντικά γεύματα; Ή συνδυασμοί όλων των παραπάνω.

Όποιες και αν είναι οι προθέσεις σας, αξιοποιήστε στο έπακρο τον προϋπολογισμό και τον χώρο σας επιλέγοντας έπιπλα κήπου που θα χρησιμοποιείτε τακτικά.

Το τραπέζι σας είναι το κεντρικό κομμάτι του σετ επίπλων τραπεζαρίας εξωτερικού χώρου σας, γι’ αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα τραπέζι που, εκτός από το σωστό μέγεθος, ταιριάζει στην βεράντα ή στον κήπο σας.

Η επιλογή του σχήματος του τραπεζιού είναι θέμα γούστου και προσωπικής προτίμησης – προτιμάτε στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο ή ορθογώνιο; Έχετε όμως πάντα υπόψη σας τον εξωτερικό σας χώρο και τον κύριο σκοπό του τραπεζιού σας.

Για παράδειγμα, να διαθέτετε μεγάλο κήπο ή βεράντα είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα μακρύτερο οβάλ ή ορθογώνιο τραπέζι που δημιουργεί περισσότερη παρουσία. Ιδανικό είναι το Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου 5τμχ Καφέ που θα αναβαθμίσει αισθητικά το χώρο σας,

Οι τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου διατίθενται σε πολλά μεγέθη και σχήματα – στρογγυλά, οβάλ, τετράγωνα, ορθογώνια πτυσσόμενα, εκτεινόμενα, με κάθε είδους επιλογές καθισμάτων, καρέκλες με/χωρίς μπράτσα, πτυσσόμενες καρέκλες. Σκεφτείτε τα σχήματα και τα μεγέθη που θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας και στον εξωτερικό σας χώρο.

Το Σετ Τραπεζαρίας Εξωτερικού Χώρου vidaXL με Μαξιλάρια Καφέ 6τμχ από ρατάν θα γίνει το επίκεντρο του κήπου ή της βεράντας σας! Αυτό το σετ τραπεζαρίας 7 ατόμων  διαθέτει κομψό σχεδιασμό και θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να γευματίζετε στο ύπαιθρο ή να χαλαρώνετε στον κήπο.  Τα καλύμματα από πολυεστέρα διαθέτουν κρυμμένα φερμουάρ και μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν με ευκολία.

Για τη μικρότερη βεράντα ή αίθριο – επιλέξτε ένα τετράγωνο τραπέζι που μπορεί να χωρέσει σε έναν τοίχο ή σε μια γωνία. Ακόμα καλύτερη μπορεί να είναι μια επιλογή πτυσσόμενου τραπεζιού – στρογγυλό ή τετράγωνο που αποθηκεύεται προσεκτικά όταν δεν χρησιμοποιείται για να μεγιστοποιήσετε τον εξωτερικό σας χώρο.

Εναλλακτικά, το Σετ Σαλόνι / Τραπεζαρία Center αποτελεί μία κομψή επιλογή επίπλωσης για τον κήπο ή το μπαλκόνι του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου! Πρόκειται για έναν γωνιακό καναπέ επτά θέσεων, ένα παγκάκι και ένα τραπέζι.

Μια καλή επιλογή είναι το Τραπέζι Εξωτερικού Χώρου Megapap Ξύλινο Πτυσσόμενο Klara Kαρυδί 120x75x71cm που είναι ειδικά κατασκευασμένο για μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στο χρόνο.

Όπως και με τα τραπέζια, θα υπάρχουν πολλές επιλογές για καρέκλες. Φροντίστε να επιλέξετε μια καρέκλα που θα είναι άνετη για να καθίσετε! Αυτή η φανταχτερή καρέκλα μπορεί να φαίνεται πολύ κομψή, αλλά μπορείτε να καθίσετε πάνω της για μερικές ώρες;

Σκεφτείτε ποιο θα είναι το καλύτερο μέγεθος και σχήμα για εσάς. Θέλετε καρέκλες με μπράτσα ή χωρίς μπράτσα; Τα μπράτσα στις καρέκλες θα προσφέρουν περισσότερη στήριξη, αλλά και θα καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο γύρω από το τραπέζι.

Διαλέξτε τα κατάλληλα μαξιλάρια και βάλτε το δικό σας χρώμα στα τραπέζια της βεράντα σας.

Ό,τι και αν ψάχνατε όλα θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr για να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στον δικό σας χώρο.

Κάντε τις αγορές σας από την αγαπημένη μας πλατφόρμα και  πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Ολα σας τα προϊόντα θα φτάσουν άμεσα και στην ώρα τους στο σπίτι σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024