Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Χρυσός Οδηγός: One-Stop-Shop για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Χρυσός Οδηγός: One-Stop-Shop για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, πανελλαδικά, εμπιστεύονται την online παρουσία τους στον Χρυσό Οδηγό

Αυτή τη μία μέρα του χρόνου, όταν έβρισκες στην είσοδο του σπιτιού τη στοίβα με τους κίτρινους τηλεφωνικούς καταλόγους με το χαρακτηριστικό λογότυπο, ήξερες ότι πρέπει να προλάβεις να πάρεις έναν για το σπίτι. Γιατί αν δεν προλάβαινες, σίγουρα για τον επόμενο χρόνο θα δυσκολευόσουν να βρεις τους επαγγελματίες που χρειάζεσαι.

Από το 1971 έως και το 2014, κάθε σπίτι, γραφείο, κατάστημα, επιχείρηση, υπηρεσία χρησιμοποιούσε τον Χρυσό Οδηγό, αυτόν τον ογκώδη κίτρινο τόμο. Τον μεγαλύτερο επαγγελματικό κατάλογο της Ελλάδας, βρίσκοντας εκεί επαγγελματίες και επιχειρήσεις, μιας και τότε δεν μπορούσες ακόμα να googlάρεις, για να βρεις τη διεύθυνση του αγαπημένου σου ζαχαροπλαστείου, του κομμωτηρίου, του υδραυλικού ή του γιατρού σου.

Στα χρόνια που πέρασαν, ο Χρυσός Οδηγός εξελίχθηκε, άλλαξε και προσαρμόστηκε στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, στις ανάγκες των επαγγελματιών και των χρηστών. Έτσι, οι έντυποι κίτρινοι κατάλογοι, με τους οποίους οι περισσότεροι μεγαλώσαμε, ψηφιοποιήθηκαν και συμπυκνώθηκαν σε ένα click στο www.xo.gr, αποχαιρετώντας μια εποχή που αποτέλεσε σήμα κατατεθέν για τον Χρυσό Οδηγό.

Η ψηφιακή εξέλιξη του Χρυσού Οδηγού

Σήμερα, ο Χρυσός Οδηγός δεν είναι απλά μια βάση δεδομένων επαγγελματιών, αλλά ένα digital agency, που αξιοποιεί νέες τεχνολογίες και υπηρεσίες για να  ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Με σημαντικές επενδύσεις σε συνεργασίες, ψηφιακά εργαλεία και στην εκπαίδευση του προσωπικού του, ο Χρυσός Οδηγός παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσφέρει μία πλούσια γκάμα υπηρεσιών. Στόχος είναι πάντα η αποτελεσματική προβολή των μικρομεσαίων στο online οικοσύστημα. Μερικές από τις καινοτόμες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την κατασκευή ιστοσελίδων υψηλής αισθητικής τόσο για website περιεχομένου, όσο και για Eshops, ξενοδοχεία και καταλύματα. Η έμπειρη ομάδα του Χρυσού Οδηγού φροντίζει να πληρώνται όλες οι αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας και βελτιστοποίησης, διατηρώντας υψηλά standards στο σχεδιασμό, αλλά και την after sales υποστήριξη.

Για μεγαλύτερη απόδοση και προσέλκυση πελατολογίου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο Χρυσός Οδηγός αναλαμβάνει τη στόχευση σε λέξεις κλειδιά, εκτός από την κατηγορία επαγγέλματος, και τη γεωγραφική τοποθεσία, ώστε να εμφανίζονται πιο συχνά και πιο ψηλά στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google.

Επιπλέον, με εμπειρία σε ευρύ πελατολόγιο και τεχνογνωσία μιας δεκαετίας, υλοποιούνται καμπάνιες διαφήμισης, αλλά και διαχείρισης Social Media, δημιουργώντας ένα απόλυτα προσαρμοσμένο πλάνο στρατηγικής.

Η εξέλιξη του Χρυσού Οδηγού αναγνωρίστηκε και με τη διάκριση στα Compliance Awards 2023, όπου απέσπασε το Χρυσό Βραβείο για την υπηρεσία GDPR. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες, μέσα από τα δωρεάν σεμινάρια που πραγματοποιεί σε συνεργασία με επιμελήτηρια και επαγγελματικούς φορείς, να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, ο Χρυσός Οδηγός επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να ευδοκιμήσουν στην ψηφιακή εποχή.

Απαριθμώντας πάνω από 200 καταρτισμένους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό των επαγγελματιών, ο Χρυσός Οδηγός προσφέρει σύγχρονα εργαλεία, συμβουλές, αλλά και γνώσεις που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των στρατηγικών ανάπτυξης και σχεδιασμού των επιχειρήσεων. Μάλιστα, το εκτεταμένο δίκτυο του Χρυσού Οδηγού δηλώνει το παρών σε 8 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδο, Ηράκλειο, Καβάλα, Καλαμάτα), καλύπτοντας κάθε περιοχή της χώρας.

Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες και επιχειρήσεις, πανελλαδικά, εμπιστεύονται την online παρουσία τους στον Χρυσό Οδηγό και τις λύσεις που προσφέρει το ευρύ προϊοντικό portfolio, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε τον Χρυσό Οδηγό στα social media, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα!





Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024