Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κασσελάκης για υποκλοπές: Ανοίγει ο δρόμος για την σύσταση Προανακριτικής

Κασσελάκης για υποκλοπές: Ανοίγει ο δρόμος για την σύσταση Προανακριτικής

«Αυτό για να καταδειχθεί το ενιαίο κέντρο παρακολούθησης και ο ρόλος των Δημητριάδη - Κοντολέων», τονίζει ο κ. Κασσελάκης

«Μετά από 25 μήνες προανάκρισης, η υπόθεση των υποκλοπών επιτέλους κινείται. Καλούνται οι πρώτοι ύποπτοι», αναφέρει αρχικά σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμπληρώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να υπάρξει ενημέρωση για το πόσοι στόχοι του Predator είχαν τεθεί ταυτόχρονα υπό παρακολούθηση και από την ΕΥΠ».

«Ελπίζουμε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Γεωργία Αδειλίνη να μας δώσει εγκαίρως τις απαντήσεις για αυτά τα θέματα»

Και συνεχίζει: «Αυτό για να καταδειχθεί το ενιαίο κέντρο παρακολούθησης και ο ρόλος των Δημητριάδη – Κοντολέων. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ζητήσει ενημέρωση και για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρείχε η Intellexa σε Μαξίμου και ΕΥΠ για ζητήματα διακρατικής συνεργασίας, κάτι που έχει τεκμηριωθεί από τη δημοσιογραφική έρευνα».

«Ακόμη έχουμε ζητήσει το πόρισμα του υπουργείου Εξωτερικών για τις άδειες εξαγωγής του Predator που δόθηκαν σε Intellexa και Krikel από τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιάννη Σμυρλή», επισημαίνει ο ίδιος.

«Ελπίζουμε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου η Γεωργία Αδειλίνη να μας δώσει εγκαίρως τις απαντήσεις για αυτά τα θέματα. Δεδομένου ότι, τα άτομα που σήμερα καλεί η Δικαιοσύνη ως υπόπτους είχαν φυγαδευθεί τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής με απόφαση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, ανοίγει πλέον ο δρόμος για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, κάτι που θέλω να πιστεύω ότι θα υποστηρίξουν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης», καταλήγει ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση του κ. Κασσελάκη:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024