Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Σκωπτική η απάντηση στους 87 από πηγές προσκείμενες στον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Σκωπτική η απάντηση στους 87 από πηγές προσκείμενες στον Κασσελάκη

«Είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα...», διερωτώνται για τη επιστολή των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Προσκείμενες στον Στέφανο Κασσελάκη πηγές διερωτώνται, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές, προς τι η βιασύνη των 87 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ν’ ανοίξουν δημοσίως τις νέες διαφωνίες που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος εφόσον έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανά του.

«Είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα»

Συγκεκριμένα, οι εν λόγω πηγές αναφέρουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ο πρόεδρός του Στέφανος Κασσελάκης δεν φοβήθηκαν ποτέ τον διάλογο. Όλες οι απόψεις είναι ευπρόσδεκτες και βεβαίως σεβαστές, ωστόσο, είναι απορίας άξιον γιατί επιλέχθηκε να εισαχθούν στον δημόσιο διάλογο πρόωρα, από τη στιγμή που έχουν ήδη συγκληθεί τα όργανα. Ως γνωστόν, στις 4/7 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία και στις 7/7 η Κεντρική Επιτροπή».

87 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Διαιρετικές τακτικές και στοχοποιήσεις στελεχών»

Θυμίζουμε ότι σήμερα δημοσιοποιήθηκε επιστολή την οποίαν υπογράφουν 87 στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η οποία απευθύνεται στον κ. Κασσελάκη. Τα εν λόγω στελέχη, μεταξύ των οποίον 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία (η αντιπρόεδρο της Βουλής Όλγα Γεροβασίλη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός και οι βουλευτές Χρήστος Γιαννούλης, Αθηνά Λινού, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μίλτος Ζαμπάρας και Ανδρέας Παναγιωτόπουλος), ακούν δριμεία κριτική σε πράξεις και αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα, τα εν λόγω στελέχη αναφέρονται σε διαιρετικές τακτικές, στοχοποιήσεις στελεχών και θέτουν ζήτημα προοδευτικού μετώπου.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024