Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά ενίσχυση από βουλευτές με δάνειο ή δωρεά για τα κομματικά μέσα - 20.000€ έδωσε ο Κασσελακης

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά ενίσχυση από βουλευτές με δάνειο ή δωρεά για τα κομματικά μέσα – 20.000€ έδωσε ο Κασσελακης

Συνδρομή των βουλευτών και ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για να βγει ο Ιούνιος.

Η δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, οδηγεί την Κουμουνδούρου να ζητήσει τη συνδρομή των βουλευτών και ευρωβουλευτών του κόμματος για να ανταποκριθεί στα έξοδα των κομματικών μέσων για τον Ιούνιο.

Η οικονομική διεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε σε ευρωβουλευτές και ζήτησε να συνδράμουν «είτε με δωρεά, είτε με σύναψη δανείου, προκειμένου να καλυφθούν οι υποχρεώσεις μηνός Ιουνίου για τα Μέσα του Κόμματος, που φτάνουν στις 375.146 ευρώ (ήτοι 199.197 ΑΥΓΗ, 175.949 ΚΟΚΚΙΝΟ)».

Να συνδράμουν οικονομικά μέσω του isyriza.gr

Μετά την αναστολή της έκδοσης του καθημερινού φύλλου της «Αυγής», με τρόπο που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ο πρόεδρος του κόμματος κάλεσε από χθες τους βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν οικονομικά-στον βαθμό που ο καθένας μπορεί- μέσω του isyriza.gr.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε την πρόθεση του να δωρίσει το ποσό των 20.000 που επιτρέπει ο νόμος, για τις δωρεές σε κόμματα.

Όπως είχε γράψει το in στον απόηχο του κλεισίματος του καθημερινού φύλλου της Αυγής και των ανακοινώσεων για εξυγίανση στο κόμμα κυκλοφορούν σενάρια ότι το Ίδρυμα που ετοιμάζει ο Στέφανος Κασσελάκης (και για αυτόν τον σκοπό βρίσκεται στις ΗΠΑ) μπορεί να παίξει ρόλο στήριξης για ένα μέρος των δαπανών στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά είναι σε πολύ πρόωρο στάδιο και ενδεχομένως ο κ. Κασσελάκης να δώσει περισσότερες πληροφορίες όταν θα παρουσιάσει τα οικονομικά στοιχεία του κόμματος.

Τι φταίει για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οικονομικά του κόμματος δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς η κρατική χρηματοδότηση έχει μειωθεί κατά 50%, ενώ μέσα σε έναν χρόνο έχουν διεξαχθεί οκτώ εκλογικές αναμετρήσεις, αν συνυπολογιστούν και οι εσωκομματικές. Εγιναν διπλές εθνικές εκλογές, αυτοδιοικητικές εκλογές, ευρωεκλογές, αλλά και διεξαγωγή Συνεδρίου.

Sports in

Ασταμάτητος Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 5,93μ.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έκανε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ μέσα σε εννέα μέρες.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024