Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Θάνος Νίκλας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό

Ο Θάνος Νίκλας ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό

Με τον Θάνο Νίκλα επικεφαλής στην τεχνική ηγεσία θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους.

Η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών απέναντι στον Παναθηναϊκό στους τελικούς γέμισε ικανοποίηση τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ως αναγνώριση στο πρόσωπο του τεχνικού Θάνου Νίκλα προχώρησε σε πρόταση παραμονής του.

Ο Θάνος Νίκλας απάντησε θετικά, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και σήμερα (27/6) ανακοινώθηκε από την ομάδα του Πειραιά.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του, ο Θάνος Νίκλας, τόνισε: «Με μεγάλη χαρά αποδέχομαι την ανανέωση του συμβολαίου μου με την αγαπημένη μας ομάδα. Το ταξίδι μας, μέχρι τώρα, ήταν γεμάτο προκλήσεις, εύκολες και δύσκολες στιγμές και αμέτρητες αναμνήσεις και ανυπομονώ να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Η υποστήριξή της διοίκησης είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε μας επιτυχία. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σε κάθε βήμα και την πίστη στο πλάνο μας, που μας επιβραβεύει με τη κατάκτηση τίτλων και τη διατήρηση μας στη κορυφή. Η επόμενη χρονιά χτίζεται για να γράψουμε νέες σελίδες δόξας στην ιστορία της ομάδας μας. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και δεσμεύομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θάνο Νίκλα. Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024