Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Μεντιλίμπαρ: «Στο τέλος κερδίζεις»

Μεντιλίμπαρ: «Στο τέλος κερδίζεις»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε σε Μέσο της Ισπανίας για τον Ολυμπιακό, τη Σεβίλλη και συνέκρινε την προσφορά των νέων με εκείνη των βετεράνων προπονητών στο ποδόσφαιρο

«Στο τέλος κερδίζεις». Αυτή ήταν η απάντηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Cadena Ser,  όταν ο δημοσιογράφος, Μανού Καρένιο, ζήτησε από τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού να συγκρίνει την πίεση που μπορεί να έχει στην Ελλάδα σε σύγκριση με αυτή που είχε στην Ισπανία και τη Σεβίλλη.

Ο 63χρονος προπονητής, ο οποίος «σε όλη τη μακρόχρονη καριέρα του ήταν πιστός στον τρόπο κατανόησης του ποδοσφαίρου, έχει δείξει ότι οι παλιομοδίτικες προσεγγίσεις συνεχίζουν να είναι επιτυχημένες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», όπως αναφέρει και η Cadena Ser.  Άλλωστε δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι σε δύο συνεχόμενα χρόνια το υποστηρίζουν.

Κάτι που έχει πει και επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος επικρότησε την καινοτομία των νέων που κάνουν θραύση στους πάγκους, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει και πόσα μπορούν να συνεισφέρουν οι βετεράνοι.

Το ίδιο έκανε ξανά, αναφερόμενος στα στατιστικά δεδομένα, τις αναλύσεις και τα… αναμενόμενα γκολ, έναν διάλογο που άνοιξε ο Λουίς Ενρίκε μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ντόρτμουντ στο Champions League: «Δεν το καταλαβαίνω καλά. Νομίζω ότι είναι καλό που το έχετε εσείς οι σχολιαστές, αλλά δεν μας ωφελεί, τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου», σχολίασε στον αέρα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Μεντιλίμπαρ καλωσόρισε όσους εμπλουτίζουν το φάσμα των δυνατοτήτων συνδυάζοντας τις μετρήσεις με τις τεχνικο-τακτικές ιδέες τους: «Πιστεύω ότι είναι καλό που οι νέοι πιέζουν σκληρά, ειδικά με τις νέες τεχνολογίες, αλλά έχουμε πολλά ακόμα να πούμε, η…προϋπηρεσία είναι πτυχίο από κάθε άποψη».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024