Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Στάμενιτς με την φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Ο Στάμενιτς με την φανέλα του Ολυμπιακού (vid)

Μία εβδομάδα μετά από την απόκτηση του, ο Ολυμπιακός παρουσίασε για πρώτη φορά τον Μάρκο Στάμενιτς ντυμένο στα ερυθρόλευκα μέσω video που κοινοποίησε στους λογαριασμούς του στα social media.

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή (21/6) ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς με την μορφή δανεισμού από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μία εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (27/6) ήρθε η ώρα για τους φίλους του Ολυμπιακού να δουν για πρώτη φορά τον Νεοζηλανδό μέσο των Πειραιωτών με την ερυθρόλευκη φανέλα, με τη διοίκηση του συλλόγου να τον παρουσιάζει σε video στα social media της.

Ο Στάμενιτς ξεκίνησε την καριέρα του από ομάδες της Νέας Ζηλανδίας πριν πάρει μεταγραφή τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Κ19 της Κοπεγχάγης. Από εκεί πήγε στη Χόγκε πριν επιστρέψει στην  Κοπεγχάγη.

Από εκεί πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2023 για τον Ερυθρό Αστέρα  και έκανε μια εξαιρετική σεζόν φέτος με 35 εμφανίσεις, δύο γκολ και μια ασίστ. Μάλιστα αγωνίστηκε και στο UEFA Champions League με τους Σέρβους αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024