Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Για τον Ιμπόρα τα έχουν πει όλα οι συμπαίκτες του

Για τον Ιμπόρα τα έχουν πει όλα οι συμπαίκτες του

Ο Ισπανός μέσος «δέθηκε» πολύ με τον Ολυμπιακό και κανείς δεν θα ξεχάσει τα όσα πρόσφερε σε μια ονειρική χρονιά για τον σύλλογο

Ο Βιθέντε Ιμπόρα επιστρέφει στην πατρίδα του, μετά από ένα χρόνο παρουσίας στον Ολυμπιακό και επιστρέφει έχοντας κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Ο Ισπανός μέσος αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» μ’ ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα όπως και ο σύλλογος ευχαρίστησε τον πολύπειρο μέσο για την προσφορά του στην ομάδα του λιμανιού.

Έγραψαν μια πολύ ωραία ιστορία μαζί Ολυμπιακός και Ιμπόρα και ήταν μια απ’ αυτές τις ιστορίες που «δένουν» έναν παίκτη με μια ομάδα.

Κι όταν βλέπει κάποιος έναν παίκτη με την καριέρα του Ισπανού, να κλαίει για φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα, μπορεί να καταλάβει πολλά για την δυνατή σχέση που έχτισε ο Ιμπόρα με την ομάδα του λιμανιού.

Φάνηκε άλλωστε από τα όσα είπε ο πολύπειρος μέσος στο μήνυμα με το οποίο αποχαιρέτησε τον σύλλογο και τους οπαδούς των πειραιωτών.

Αυτό όμως που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό τον Βιθέντε Ιμπόρα και φανερώνει σε όλο του το μεγαλείο την προσωπικότητα του Ισπανού, είναι τα όσα έχουν πει γι’ αυτόν οι συμπαίκτες του στο Ρέντη.

Όλοι έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό του Ισπανού χαφ και τον τρόπο με τον οποίο βοήθησε τους «ερυθρόλευκους», ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Και δεν είναι μικρή υπόθεση να βλέπεις έναν παίκτη με τέτοια καριέρα, να κάνει ότι μπορεί καθημερινά στο Ρέντη για να ξεπεράσει τραυματισμό και να δώσει το παρών στα τελευταία ματς της χρονιάς και ειδικά στον τελικό του Conference League.

Ο Ιμπόρα υπήρξε «κολώνα» για την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού στα μεγάλα παιχνίδια με Φενέρ, Άστον Βίλα και στον τελικό απέναντι στην Φιορεντίνα.

Ο Μεντιλίμπαρ «έχτισε» πάνω στην εμπειρία του Ιμπόρα την μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων» και δικαιώθηκε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Πήρε από τον συμπατριώτη του, όχι το 100% αλλά το 150% και ο Ιμπόρα πασπάλισε με την «χρυσόσκονη» της καριέρας του όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος χαρακτήρισε τον Ισπανό μέσο παράδειγμα προς μίμηση κι αυτό λέει πολλά. Όχι μόνο για τον ρόλο που έπαιξε στον αγωνιστικό χώρο ο Ιμπόρα αλλά και για την ηγετική του φυσιογνωμία στα αποδυτήρια της ομάδας στο Ρέντη.

Γιατί ο Ιμπόρα υπήρξε ηγετικός στο χορτάρι όταν όλα έμοιαζαν πολύ δύσκολα στην τελική ευθεία αλλά παράλληλα ήταν και αρχηγός στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια.

Και δεν είναι μόνο ο Ρέτσος, όλοι στο Ρέντη είχαν να πουν μια καλή κουβέντα για τον 35χρονο χαφ κι αυτό είναι ένα ακόμα «παράσημο» στην καριέρα του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν τον Ισπανό μέσο, αλλά θα έχει έναν ακόμα οπαδό στην Ισπανία κι αυτό είναι που κάνει και την διαφορά.

Γιατί ο τρόπος που επέλεξε ο Ιμπόρα για ν’ αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, αποδεικνύει και το πόσο «δέθηκε» ο έμπειρος χαφ με την ομάδα του λιμανιού.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024