Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η οικογένεια θύματος του serial killer Jeffrey Dahmer κατακεραυνώνει την Αριάνα Γκράντε

Η οικογένεια θύματος του serial killer Jeffrey Dahmer κατακεραυνώνει την Αριάνα Γκράντε

Στο στόχαστρο της οικογένειας ενός εκ των θυμάτων του serial killer Jeffrey Dahmer βρέθηκε η Αριάνα Γκράντε. Η επίμαχη δήλωσή της που προκάλεσε αντιδράσεις.

Η οικογένεια ενός εκ των θυμάτων του Jeffrey Dahmer επικρίνει την τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε για τη δήλωσή της πως θα ενδιαφερόταν να καθίσει και να μιλήσει με τον διαβόητο serial killer.

Ήταν σε μια συνέντευξή της που η Αριάνα Γκράντε είπε ότι ο Jeffrey Dahmer -ο οποίος σκότωσε 17 άντρες δε διάστημα 13 ετών- ήταν ο ονειρικός καλεσμένος της για ένα guest δείπνο.

Η Αριάνα Γκράντε ανέφερε ότι είχε μοιραστεί αυτό το στοιχείο με μια ομάδα νεαρών θαυμαστών της κατά τη διάρκεια ενός Q&A στις αρχές της καριέρας της.

Αυτή η δήλωση της σταρ της ποπ μουσικής εξαγρίωσε τα αγαπημένα πρόσωπα του Tony Hughes. Ενός κωφού θύματος του Jeffrey Dahmer που στοχοποιήθηκε και σκοτώθηκε το 1991.

Η μητέρα του Tony, Shirley, δήλωσε στο TMZ ότι ελπίζει να καταλάβει η Αριάνα Γκράντε πόσο επώδυνα είναι τα σχόλιά της. Ταράχτηκε επίσης όταν η Αριάνα Γκράντε γέλασε κατά τη διάρκεια του podcast για τη γοητεία του Jeffrey Dahmer.

Η Shirley θέλει η τραγουδίστρια και το ευρύ κοινό να γνωρίζουν πως η ίδια και οι οικογένειες άλλων θυμάτων του βιώνουν πραγματικό πόνο κάθε φορά που επανέρχεται στο προσκήνιο ο Jeffrey Dahmer.

«Για μένα, φαίνεται ότι είναι άρρωστη στο μυαλό. Δεν είναι φανταχτερό ή αστείο να λες ότι θα ήθελες να δειπνήσεις μαζί του. Δεν είναι επίσης κάτι που πρέπει να λες στους νέους, κάτι το οποίο έκανε».

Βρίσκει ανησυχητικό το γεγονός πως η Αριάνα Γκράντε δεν φάνηκε να δείχνει καθόλου ενσυναίσθηση για τα αγαπημένα πρόσωπα των θυμάτων του Jeffrey Dahmer.

Περιμένει μια συγγνώμη από την Αριάνα Γκράντε

Η αδερφή του Tony, Barbara, μοιράζεται παρόμοια συναισθήματα. Επισημαίνει πως τέτοια σχόλια κάνουν πιο εντυπωσιακό τον Jeffrey Dahmer, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη φυλακή το 1994.

Θα ήθελε μάλιστα πολύ να δει την Αριάνα Γκράντε να ζητά συγγνώμη, ώστε οι θαυμαστές της να γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Η πραγματικότητα είναι πως η Αριάνα Γκράντε δεν είναι η μόνη που συνδέεται με αλληθινές ιστορίες εγκλημάτων όπως αυτά που τέλεσε ο Jeffrey Dahmer. Τέτοιες υποθέσεις αποτελούν τεράστιο κέρδος για την τηλεόραση, τις ταινίες, τις υπηρεσίες streamin και τους εκδότες βιβλίων.

Η οικογένεια του Tony ήταν εξίσου αγανακτισμένη όταν βγήκε η σειρά του Netflix «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story», με τον Evan Peters να υποδύεται τον διαβόητο κανίβαλο.

Ο δημιουργός Ryan Murphy υπερασπίστηκε το έργο του εκείνη την εποχή, επισημαίνοντας πως έκαναν μεγάλη έρευνα και επικοινώνησαν με τις οικογένειες και τους φίλους των 20 θυμάτων. Αλλά δεν πήραν απάντηση ποτέ.

«Δυστυχώς, μέχρι να συμβεί σε εκείνη και την οικογένειά της, απλά δεν ξέρει τι έχουμε περάσει» υπογράμμισε η Barbara, αναφερόμενη στην Αριάνα Γκράντε.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024