Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Απόστολος Λύτρας: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος του δικηγόρου - Πολυτέλεια, άνεση και κομψός σχεδιασμός

Απόστολος Λύτρας: Αυτό είναι το πολυτελές σκάφος του δικηγόρου – Πολυτέλεια, άνεση και κομψός σχεδιασμός

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο γνωστός δικηγόρος απολάμβανε στιγμές ξεγνοιασιάς στο —13 μέτρων— σκάφος μαζί με την οικογένειά του

Πέρα από τα γρήγορα και πολυτελή αμάξια, τα ταξίδια σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, ο Απόστολος Λύτρας φαίνεται να τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για το ιδιωτικό του σκάφος που πολλές φορές χρησιμοποιούσε για τις αποδράσεις του τα καλοκαίρια, μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και την κόρη τους.

Μάλιστα, ο ίδιος φρόντιζε να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις εξορμήσεις τους με το πολυτελές σκάφος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Πρόκειται για ένα γιοτ 13 μέτρων, με όλες τις ανέσεις και κομψό σχεδιασμό. Και το όνομα αυτού Απαλούζα, από την αμερικάνικη ράτσα αλόγων Appaloosa.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, το Άζιμουτ 43, το μοντέλο του σκάφους, έχει σταματήσει πλέον να κατασκευάζεται και να διατίθεται στην αγορά. Όπως θα δείτε από τις εικόνες ενός αντίστοιχου κότερου, η άνεση και ο κομψός σχεδιασμός υπερτερούν σε κάθε γωνιά.

Η Appaloosa του Απόστολου Λύτρα διαθέτει μια μεγάλη καμπίνα με διπλό κρεβάτι και μια δεύτερη με δύο μονά, ώστε να φιλοξενείται όλη η οικογένεια. Το κατάστρωμα είναι στρωμένο με ξύλο και διαθέτει άνετους καναπέδες με ανοιχτόχρωμα μαξιλάρια και τραπέζι.

10.000 ευρώ ετησίως

Η πολυτέλεια συνεχίζεται και στο εσωτερικό του, με την καμπίνα να διαθέτει ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, μεγάλα παράθυρα και ένα στρογγυλό παράθυρο στην οροφή ώστε ο χώρος να γεμίζει με άπλετο φυσικό φως.

Μια σύγχρονη κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και ένα μεγάλο σαλόνι προστίθενται στις ανέσεις του σκάφους. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, η συντήρηση του σκάφους απαιτεί σχεδόν 10.000 ευρώ ετησίως.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν μαρτυρά τα τεράστια χρέη με τα οποία είναι αντιμέτωπος ο γνωστός δικηγόρος και σίγουρα κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη που θα είχε το αγαπημένο ζευγάρι.

Δείτε το βίντεο:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024