Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Παπαρίζου: Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία της στο Europride 2024

Έλενα Παπαρίζου: Γιατί ακυρώθηκε η συναυλία της στο Europride 2024

Η δυνατή βροχή διέκοψε τις εκδηλ.ώσεις.

Οι καιρικές συνθήκες δε φαίνεται να λειτούργησαν θετικά για την Έλενα Παπαρίζου, που βρέθηκε την Πέμπτη 27 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει στο Europride 2024.

Η τραγουδίστρια μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram εξήγησε το λόγο για της αναβολής. Παρόλο που είχε ετοιμαστεί για να τραγουδήσει στο stage μπροστά από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η έντονη βροχόπτωση οδήγησε στην ακύρωση της συναυλίας της.

Το μήνυμα της Έλενας Παπαρίζου

«Γεια σας παιδιά! Για να είμαι ειλικρινής είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί έβρεχε πολύ και η συναυλία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, σήμερα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το Europride δε συνεχίζει. Έχουμε ακόμα δύο μέρες. Κοιτάξτε, ήμουν έτοιμη για τη σκηνή και είμαι ολόκληρη ένα ουράνιο τόξο. Σας εύχομαι πολλή αγάπη και να αισθάνεστε πάντα υπερήφανα. Σας αγαπώ, παιδιά!» ήταν το μήνυμα της τραγουδίστριας προς το κοινό της.

Η βροχή χάλασε τα πλάνα των εκδηλώσεων

Το ραντεβού είχε δοθεί στις 20:00 με πλήθος κόσμου από νωρίς να φτάνει στο σημείο υπό τους ήχους μουσικής σε μία εορταστική ατμόσφαιρα.

 Ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε την αρχή με τον κόσμο να συμμετέχει σε ένα μεγάλο πάρτι ακόμα και υπό βροχή. Αρκετοί αποχώρησαν φοβούμενοι τον καιρό, ωστόσο η πλειοψηφία του κόσμου παρέμεινε στη θέση της. Δυστυχώς όμως η συνεχόμενη βροχή και η έντασή της είχαν σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να συνεχιστεί η συναυλία με τις εμφανίσεις του Φοίβου Δεληβοριά και της Έλενας Παπαρίζου να ακυρώνονται.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024