Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ξανά μαζί Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Ξανά μαζί Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ επανενώθηκε με τον Μπεν Άφλεκ μετά τις σόλο διακοπές της στην Ιταλία και εν μέσω φημών πως ο γάμος τους οδεύει προς τη λύση του.

Με τις φήμες για τον γάμο τους να οργιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Τζένιφερ Λόπεζ να συναντά τον Μπεν Άφλεκ για πρώτη φορά μετά από καιρό.

Η Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθη στο γραφείο του Μπεν Άφλεκ στο Μπέβερλι Χιλς την Τετάρτη, με το λαμπερό ζευγάρι να κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση εδώ και εβδομάδες.

Ενώ το λαμπερό ζευγάρι δεν φωτογραφήθηκε δίπλα δίπλα, αλλά εθεάθησαν να μπαίνουν χωριστά στο κτίριο, σύμφωνα με το TMZ.

Ο 51χρονος ηθοποιός Μπεν Άφλεκ εθεάθη να φτάνει στο γραφείο γύρω στις 10 το πρωί, ενώ η Τζένιφερ Λόπεζ τον ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα.

Δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο βρέθηκαν εκεί, αλλά είναι γνωστό πως στο κτίριο έχει γραφείο για την εταιρεία παραγωγής του Artists Equity ο Μπεν Άφλεκ.

Η τελευταία συνάντηση Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ

Η Τζένιφερ Λόπεζ φέρεται να έχει δύο επερχόμενες ταινίες σε παραγωγή της Artists Equity, μια εταιρεία που ίδρυσε ο Μπεν Άλφεκ με τον καλύτερό του φίλο Ματ Ντέιμον το 2022.

Η τελευταία φορά που είχε απαθανατιστεί η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ ήταν πριν από δύο περίπου εβδομάδες, όταν έφτασε στο ενοικιαζόμενο σπίτι του στο Brentwood μετά την τελετή αποφοίτησης του γιου του.

Ο Μπεν Άφλεκ φέρεται να μένει μόνος του στο ενοίκιο, καθώς το ζευγάρι προσπαθεί να πουλήσει την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σε αυτό το διάστημα η Τζένιφερ Λόπεζ απαθανατίστηκε να κάνει σόλο διακοπές στην Ιταλία χωρίς τον Μπεν Άφλεκ.

Οι φήμες για επικείμενο διαζύγιό τους έχουν φουντώσει και οι δύο αστέρες φέρονται να διαφωνούν για τις διαφορετικές προσεγγίσεις τους αναφορικά με τη φήμη.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024