Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κέβιν Κόστνερ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό του - «Συντριπτική στιγμή»

Ο Κέβιν Κόστνερ μιλά ανοιχτά για το διαζύγιό του – «Συντριπτική στιγμή»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ μίλησε ανοιχτά για τις δύσκολες στιγμές μετά το διαζύγιό του από την επί 18 χρόνια σύντροφό του.

Ο Κέβιν Κόστνερ παραδέχεται πως το ταραχώδες διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του Christine Baumgarnter ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τον ίδιο.

Ο σταρ του Draft Day επισήμανε πως το διαζύγιό του από την επί 18 χρόνια σύζυγό του τον πλήγωσε.

«Αυτή είναι μια συντριπτική στιγμή» παραδέχεται ο ηθοποιός στο CBS Mornings. «Είναι δυνατό και πονάει» υπογραμμίζει ο αγαπημένος ηθοποιός.

Ωστόσο, ο Κέβιν Κόστνερ τόνισε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να προχωρήσει γιατί τα παιδιά του τον προσέχουν.

«Έτσι, δεν μπορώ να μαραθώ σαν μαργαρίτα» εξήγησε. «Πρέπει να προχωρήσω. Πρέπει να συνεχίσω να είμαι αυτός που είμαι και να παρακολουθώ ποιοι είναι» υπογράμμισε.

Η οικογένεια του Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ μοιράζεται με την Christine Baumgarnter τρία παιδιά (τον Cayden Wyatt, 17, τον Hayes Logan, 15, και την Grace Avery, 14). Έδιναν μάχη για μήνες στο δικαστήριο για τη διατροφή των παιδιών.

Η Christine Baumgarnter υποστήριξε ότι τα έφηβα παιδιά τους ήταν συνηθισμένα σε έναν πλούσιο τρόπο ζωής που περιελάμβανε ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελείς διακοπές και επομένως ο Κέβιν Κόστνερ θα έπρεπε να φανεί γενναιόδωρος ως προς τη διατροφή.

Ο δικαστής τελικά αποφάσισε ο λαμπερός ηθοποιός να πληρώνει 63.209 δολάρια τον μήνα για τη διατροφή των παιδιών τους, λιγότερα από τα μισά από αυτά που είχε ζητήσει η Christine Baumgarnter.

Οι δύο πρώην διευθέτησαν τελικά το διαζύγιό τους, με την επίσημη οριστικοποίηση να έρχεται τον Φεβρουάριο.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί οι λεπτομέρειες του διακανονισμού, αλλά η Christine Baumgarnter έπρεπε να πληρώσει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ως αμοιβή δικηγόρου για την αμφισβήτηση του προγαμιαίου συμβολαίου τους.

Ο Κέβιν Κόστνερ ήταν ειλικρινής σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν το διαζύγιο. Μιλώντας στο GQ τον Μάιο δήλωνε συντετριμμένος, αλλά δεσμευόταν να προχωρήσει όσο εργαζόταν σε νέα project.

«Ανεξάρτητα από το πόσο η καρδιά μου έχει ραγίσει, έχω ευθύνη απέναντι σε όσους εμπλέκονται σε αυτά τα projects» σημείωνε χαρακτηρστικά.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024