Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Haute Couture Week: Τα καλύτερα street style looks από το Παρίσι

Haute Couture Week: Τα καλύτερα street style looks από το Παρίσι

Από oversized παλτό και δερμάτινες μπότες μέχρι πολυτελή αξεσουάρ και τολμηρά prints, το street style αυτής της σεζόν ήταν μια μίξη κλασικής κομψότητας και σύγχρονου edge.

Η Haute Couture Week στο Παρίσι με τις συλλογές Φθινόπωρο – Χειμώνας 2024/2025 δεν ήταν μόνο μια γιορτή της υψηλής μόδας στις πασαρέλες, αλλά και στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Κάθε γωνία της πόλης μετατράπηκε σε έναν καμβά στιλιστικής έμπνευσης, με εντυπωσιακά street style looks που μαγνήτισαν τα βλέμματα και τους φακούς των φωτογράφων.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Οι επιδείξεις των Schiaparelli και Balenciaga συγκέντρωσαν πλήθος διάσημων celebrities, που εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Στο show του Schiaparelli, είδαμε μια γιορτή του υπερβολικού και της εκκεντρικότητας, με πολυτελή υφάσματα και θεατρικά αξεσουάρ να κυριαρχούν. Από την άλλη, το show της Balenciaga διατήρησε την αυστηρή αισθητική και τη μινιμαλιστική προσέγγιση του οίκου, με έμφαση στις καθαρές γραμμές και τα πειραματικά σχέδια.

Η Cate Blanchett και η Nicole Kidman έδωσαν το παρών με τα έφηβα παιδιά τους, δημιουργώντας μια γλυκιά αίσθηση οικογενειακής ατμόσφαιρας μέσα στη φρενίτιδα της μόδας. Οι κομψές εμφανίσεις τους τράβηξαν την προσοχή, αναδεικνύοντας το πόσο άψογα συνδυάζουν το προσωπικό τους στιλ με την υψηλή μόδα.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εβδομάδας ήταν η εμφάνιση της Selma Blair, γνωστής για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα κομψό μπεζ κοστούμι και μια ιδιαίτερη γραβάτα-πλεξούδα, αποδεικνύοντας ότι η μόδα μπορεί να είναι ένας τρόπος έκφρασης και δύναμης. Η επιλογή της ήταν τόσο κομψή όσο και εμπνευσμένη, υπογραμμίζοντας την αίσθηση της προσωπικής της νίκης και την αυθεντικότητά της.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Οι δρόμοι του Παρισιού γέμισαν από fashionistas που επέλεξαν να αναδείξουν τις τάσεις της σεζόν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Από oversized παλτό και δερμάτινες μπότες μέχρι πολυτελή αξεσουάρ και τολμηρά prints, το street style αυτής της σεζόν ήταν μια μίξη κλασικής κομψότητας και σύγχρονου edge. Η γοητεία του παριζιάνικου στιλ ήταν πανταχού παρούσα, κάνοντας κάθε βόλτα στους δρόμους της πόλης μια εμπειρία γεμάτη έμπνευση.

Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Η Haute Couture Week ήταν μια επίδειξη όχι μόνο της δεξιοτεχνίας των σχεδιαστών, αλλά και της δημιουργικότητας και του προσωπικού στιλ των καλεσμένων. Με διάσημες εμφανίσεις, συγκινητικές στιγμές και τολμηρά street style looks, αυτή η εβδομάδα μόδας απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί το Παρίσι θεωρείται η απόλυτη πρωτεύουσα της μόδας.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024