Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
«Το Ναυάγιο»: Στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου

«Το Ναυάγιο»: Στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου

Η κάμερα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε στα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου και συνάντησε τους πρωταγωνιστές.

Με διπλό επεισόδιο έρχεται σήμερα, στις 21.00, η αγαπημένη σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», η οποία κάνει φινάλε την Κυριακή 30/06 στις 21.00.

Τι λένε οι συντελεστές

«Λυπάμαι που τελειώνει το ‘Ναυάγιο’ γιατί θα ήθελα να συνεχίσω να βλέπω τους συνεργάτες μου και να μη χαθούμε», λέει ο Δημήτρης Καπουράνης, συμπληρώνοντας:

«Ταυτίστηκα με τον ‘Μάκη’, τον ρόλο μου, στο γεγονός της επιστροφής και της φυγής μου από την Κρήτη, κάτι που συνέβη και σε μένα. Το ‘Ναυάγιο’ θα κλείσει όμορφα με όλους μαζί, όπως ξεκίνησε».

«Το ‘Ναυάγιο’ τελειώνει πολύ δυνατά, υπάρχει το αίσθημα του αποχωρισμού αλλά και το αίσθημα της ολοκλήρωσης. Θα έχει ένα φωτεινό τέλος όπως θα ήθελαν όλοι οι τηλεθεατές», λέει η Μαρία Ζορμπά.

«Πολλές σκηνές θα μου μείνουν αξέχαστες, όπως οι σκηνές που κάναμε με την Αθηνά (Ροδίτου), μας έπιαναν τα γέλια και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε. Θα αφήσει μια γλυκιά γεύση, θα έχει ένα πολύ συγκινητικό τέλος», αναφέρει η Στέλλα Ψαρουδάκη.

Το φινάλε

«Η σκηνή του ‘Ναυαγίου’ που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν τότε που έπρεπε να ανακοινώσω στη μητέρα μου ότι ο αδελφός μου ήταν στο πλοίο που βυθίστηκε», σημειώνει η Χρύσα Βακάλη. «Με το τέλος του ‘Ναυαγίου’ θα επέλθει μια δικαίωση για όλους τους χαρακτήρες», συμπληρώνει.

«Η σεναριακή ομάδα του ‘Ναυαγίου’ έκανε εξαιρετική δουλειά, οι ανατροπές ήταν εξαιρετικά μελετημένες», λέει ο Κώστας Ξυκομηνός, τονίζοντας:

«Το φινάλε του ‘Ναυαγίου’ θα αφήσει μια γλύκα, πολλά πράγματα θα έχουν αποκατασταθεί».

«Μια αστεία σκηνή ήταν που είχαν φέρει ένα κέικ κι εγώ είχα μπουκωθεί και δεν μπορούσα να πω την ατάκα, αρχίσαν να γελάνε όλοι», λέει ο Θάνος Μυλωνόπουλος.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024