Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι μαζί

Οι 3 συνδυασμοί ζωδίων που δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι μαζί

Σύμφωνα με την αστρολογία αυτά τα ταιριάσματα ζωδίων, μπορούν να πάνε πολύ λάθος.

Μερικές φορές όσο και αν θέλεις να είσαι με έναν άνθρωπο, γρήγορα καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Πολλοί το ονομάζουν «ασυμφωνία χαρακτήρων», άλλοι το ονομάζουν «τοξική σχέση», άλλοι θα πουν απλά ότι «δεν πάει άλλο». Εμείς και η αστρολογία, θα σου πούμε πολύ κακό αστρολογικό ταίριασμα.

Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία επικρατούν στην προσωπικότητά του, και είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορέσει να είναι με έναν σύντροφο που είτε τον συμπληρώνει, είτε μπορεί και διαχειρίζεται τα αρνητικά σημεία, με έναν υγιή τρόπο.

Για την αστρολογία πάντως, υπάρχουν ορισμένοι συνδυασμοί ζωδίων, που δεν θα μπορούσαν καθόλου να είναι μαζί:

Ταύρος με Ιχθύες

Είναι πολλοί οι λόγοι που αυτός ο συνδυασμός ζωδίων δεν είναι καθόλου συμβατός. Για τον Ιχθύ μάλιστα, το πιθανότερο είναι να υποφέρει στο πλευρό ενός Ταύρου. Οι Ταύροι είναι ιδιαίτερα αποφασιστικοί και λειτουργούν με βάση το πρόγραμμά τους, το οποίο δύσκολα θα αλλάξουν. Οι Ιχθύες από την άλλη είναι το ακριβώς αντίθετο. Λειτουργούν με βάση την φαντασία τους, το συναίσθημα τους και όλα μπορεί να τα αφήνουν τελευταία στιγμή, ανάλογα με την διάθεσή τους. Ένας Ταύρος είναι πιο ρεαλιστικός σε αντίθεση με έναν Ιχθύ. Και αυτό δεν λειτουργεί συμπληρωματικά αλλά δημιουργεί εκνευρισμούς. Πρόκειται για δυο εντελώς διαφορετικά ζώδια, τα οποία δεν ταιριάζουν καθόλου ούτε ερωτικά. Τι κοινό θα μπορούσε να έχει ένα ζώδιο της γης, με ένα ζώδιο του νερού στο ερωτικό κομμάτι; Μάλλον τίποτα.

Κριός με Διδύμους

Αυτή η σχέση είναι καταδικασμένη στη σύγκρουση και το δράμα. Ο Κριός πολύ δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί έναν Δίδυμο, και όλοι γνωρίζουμε πως ένας Κριός θέλει να έχει τον έλεγχο και τον πρώτο λόγο. Αντιθέτως ένας Δίδυμος θέλει να έχει δίπλα του έναν σύντροφο κατανοητικό που θα του προσφέρει περιπέτεια και όρεξη για επικοινωνία και δράσεις. Πρόκειται για έναν συνδυασμό φωτιά με φωτιά και όλα οδηγούν στις στάχτες. Μια διχασμένη προσωπικότητα όπως είναι οι Δίδυμοι, δεν θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός Κριού και αντίστοιχα, ούτε οι απόλυτοι Κριοί μπορούν να διαχειριστούν τους Διδύμους.

Λέων με Σκορπιό

Εδώ η δυναμικότητα και η ένταση αγγίζει μη διαχειρίσιμα επίπεδα. Από τη μια ο νάρκισσος Λέων που απαιτεί και αναζητά τον θαυμασμό των τρίτων και από την άλλη ο Σκορπιός, που θέλει κατά κάποιο τρόπο να κάνει τον σύντροφό του, κομμάτι της ζωής του και να είναι αποκλειστικά για εκείνον. Ένας Σκορπιός μαζί με έναν Λέων, μπορούν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν μια τοξική σχέση, γεμάτη με ζήλεια, παιχνίδια εξουσίας, μυστικοπάθειες, και εντάσεις. Η κτητικότητα του Σκορπιού και ο απόλυτος χαρακτήρας του Λιονταριού θα φέρουν εντάσεις και τσακωμούς άνευ προηγουμένου, που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν στο τέλος.

Πηγή: GRACE

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024