Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Περισσότερα από απλές σαγιονάρες – Η μεγάλη επιστροφή των flip flops

Περισσότερα από απλές σαγιονάρες – Η μεγάλη επιστροφή των flip flops

Φέτος, επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις της μόδας, αναδεικνύοντας τη λιτή και μινιμαλιστική τους γραμμή.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που στο μυαλό μας θυμίζουν πολύ έντονα το καλοκαίρι. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο χαρακτηριστικός ήχος των flip-flops καθώς βηματίζουμε.

Μας θυμίζει ξέγνοιαστες στιγμές, το καρπούζι τις απογευματινές ώρες στη βεράντα ή στην αυλή του εξοχικού, και τις διαδρομές μας από και προς την παραλία με φίλους, όταν πια έχεις αυτή την γλυκιά κούραση από τον ήλιο και την θάλασσα.

Φέτος, οι σαγιονάρες επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις της μόδας, αναδεικνύοντας τη λιτή και μινιμαλιστική τους γραμμή.

Οι σαγιονάρες μάς ταξιδεύουν πίσω στα 90’s, φέρνοντας στη μνήμη εικόνες από το παρελθόν και πολλές διάσημες γυναίκες με διαφορετικές αισθητικές. Η Paris Hilton, η ιέρεια του glam της εποχής, φορούσε σαγιονάρες με πάθος, κάνοντάς τις αξεσουάρ του καθημερινού της στιλ.

Από την άλλη, η Carolyn Bessette-Kennedy ήταν μία από τις γυναίκες που έθεσε τις βάσεις για αυτό που σήμερα αποκαλούμε Quiet Luxury στιλ και Clean Girl Aesthetic, δείχνοντας πως οι σαγιονάρες μπορούν να είναι και κομψές και διαχρονικές.

Πλέον, οι σχεδιαστές έχουν ανανεώσει τα κλασικά flip-flops, προσθέτοντας μοντέρνες πινελιές που τα καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικά. Ανάμεσα στις νέες τάσεις, βλέπουμε τα thong sandals, τα οποία συνδυάζουν την άνεση των flip flops με την κομψότητα των τακουνιών. Αυτό το νέο στιλ επιτρέπει στις γυναίκες να απολαμβάνουν την άνεση του καλοκαιρινού υποδήματος, χωρίς να θυσιάζουν τη θηλυκότητα και την κομψότητα. Τι καλύτερο δηλαδή!

Η άνεση είναι πλέον προτεραιότητα για όλες μας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, και οι σαγιονάρες προσφέρουν ακριβώς αυτό. Είτε επιλέξετε τα κλασικά πλαστικά σχέδια, είτε τα πιο μοντέρνα και κομψά thong sandals, οι σαγιονάρες παραμένουν ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Τα υλικά και η κατασκευή τους εγγυώνται την απόλυτη άνεση και ευκολία στην καθημερινή χρήση, καθιστώντας τις ιδανικές για κάθε περίσταση, από μια βόλτα στην παραλία μέχρι μια απογευματινή βόλτα στην πόλη.

Τα flip-flops δεν είναι μόνο ένα πρακτικό αξεσουάρ, αλλά και μια στιλιστική δήλωση που μας συνδέει με το παρελθόν, ενώ παράλληλα αγκαλιάζει τις σύγχρονες τάσεις. Το καλοκαίρι του 2024 ανήκει στις σαγιονάρες και εμείς δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε αυτό το trend με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση.

Δείτε μερικές επιλογές

The Row

TOTÊME

Reformation

Ancient Greek Sandals

Vince

Zara

Simon Miller

Dolce&Gabbana x Havaianas

Prada, Kalogirou

Staud

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024