Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Η Γη της Ελιάς: Τρεις σεζόν στην κορυφή

Η Γη της Ελιάς: Τρεις σεζόν στην κορυφή

Η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών.

Έγινε η αγαπημένη καθημερινή σειρά του κοινού, χτίζοντας στενή σχέση με περισσότερους από 1.000.000 τηλεθεατές που αντέχει στον χρόνο.

Εδραιώθηκε στην κορυφή από την πρώτη στιγμή και παραμένει αμετακίνητη εδώ και τρεις σεζόν.

Τα 629 επεισόδια της σειράς δημιούργησαν φανατικούς τηλεθεατές

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» που φέρει την υπογραφή της τριάδας των τηλεοπτικών επιτυχιών -Αντρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου, Κούλλης Νικολάου-  ξεχώρισε από τον Α’ κύκλο της ανάμεσα σε πλήθος σημαντικών παραγωγών και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία.

Τα 629 επεισόδια της σειράς δημιούργησαν φανατικούς τηλεθεατές οι οποίοι κράτησαν και τους τρεις κύκλους της στην πρώτη θέση με μέσο όρο 25,6% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» σημείωσε μέσο όρο 17,8%.

Τα… «Κορώνια» -οι fans της σειράς στα social media- κάθε βράδυ, την ώρα της μετάδοσης του επεισοδίου, χειροκροτούσαν, συγκινούνταν, σχολίαζαν τις συναρπαστικές εξελίξεις, φέρνοντας το hashtag #GiTisElias πάντα στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Twitter/Χ, ενώ αλληλεπιδρούσαν με κάθε σχετική δημοσίευση.

Συνολικά, η απήχηση της «Γης της ελιάς» έφτασε σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες καθιερώνοντάς τη ως μία από τις πιο αγαπημένες σειρές στο ελληνικό Internet. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι έχουν φτιαχτεί δεκάδες ανεπίσημα fan accounts για τη σειρά και τους χαρακτήρες της.

Η «Η γη της ελιάς» έγραψε χθες το βράδυ το φετινό φινάλε και ανανέωσε το ραντεβού της με τους ήρωες της Μάνης για το φθινόπωρο, στα νέα επεισόδια του Δ’ κύκλου.

#GiTisElias

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024