Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου και είμαστε JET με τη SEAJETS

Φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύουμε με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου και είμαστε JET με τη SEAJETS

Βάζουμε πλώρη για Σέριφο, Σίφνο, Μήλο και απολαμβάνουμε ένα ταξίδι απαράμιλλης ταχύτητας και άνεσης!

Πολλοί ισχυρίζονται πως «αν δεν μπεις σε πλοίο δεν καταλαβαίνεις καλοκαιρινές διακοπές» και παρότι πρόκειται για μία αρκετά απόλυτη διαπίστωση, την ίδια στιγμή κρύβει μία μεγάλη δόση αλήθειας, την οποία δεν μπορούμε με τίποτα να παραβλέψουμε. Αυτό συμβαίνει διότι οι καλοκαιρινές μας διακοπές, δεν ξεκινούν όταν φτάνουμε στον προορισμό μας, αλλά τη στιγμή που επιβιβαζόμαστε στο πλοίο ή καλύτερα, όταν η μπουκαπόρτα του πλοίου σηκώνεται και το φουγάρο μας προειδοποιεί με τον χαρακτηριστικό, χαρμόσυνο ήχο του πως το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε.

Έπειτα, ο χρόνος που περνάμε στο πλοίο μέχρι να πιάσουμε λιμάνι και να αποβιβαστούμε στο νησί που επιλέξαμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, είναι το μεταβατικό στάδιο το οποίο μας προετοιμάζει, μας χαλαρώνει, μας βάζει στο απόλυτο summer mood. Βέβαια, επειδή αυτές οι ώρες είναι και η αρχή των διακοπών μας, θέλουμε να τις περνάμε όσο καλύτερα γίνεται, να φτάνουμε ξεκούραστοι, χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι στον προορισμό μας, υπάρχει μία εταιρεία που αξίζει να επιλέξουμε, καθώς μας υπόσχεται πως θα είμαστε JET όπου και αν αποφασίσουμε να ταξιδέψουμε.

Ο λόγος, φυσικά, για τη SEAJETS, την αξιόπιστη εταιρεία που με τον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως μας ταξιδεύει με άνεση και ασφάλεια σε 50 αγαπημένους προορισμούς του Αιγαίου, ενώ μας προσφέρει μία φιλόξενη ταξιδιωτική εμπειρία με απαράμιλλη ταχύτητα και πολυτέλεια.

Πρωινά και απογευματινά δρομολόγια για να επιλέξουμε πώς και πότε θα ταξιδέψουμε στο Αιγαίο

Εντάξει, είναι αλήθεια πως όσο και αν απολαμβάνουμε το ταξίδι με το καράβι, το ατελείωτο άραγμα με την παρέα μας και τις ανεκτίμητες στιγμές που το βλέμμα μας ακολουθεί τις διαδρομές των γλάρων ή απλώς χάνεται στον ορίζοντα και στον λευκό αφρό που αφήνει πίσω το πλοίο, υπάρχουν μερικές φορές που απλώς ανυπομονούμε να φτάσουμε στον προορισμό μας. Είτε μας περιμένουν ήδη οι φίλοι μας στο νησί, είτε πρόκειται για έναν προορισμό που λατρεύουμε και λαχταρούμε την ώρα που θα βρεθούμε εκεί, το μόνο σίγουρο είναι πως με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου, δηλαδή το CHAMPION JET 2 της SEAJETS, θα είμαστε εκεί πριν καν το καταλάβουμε!

Το καλύτερο δεν είναι αυτό, βέβαια, αλλά το γεγονός πως μπορούμε να επιλέξουμε αν θα ταξιδέψουμε νωρίς το πρωί με το πρωινό δρομολόγιο, ώστε να αδράξουμε τη μέρα στο νησί ή αν θα επιβιβαστούμε στο απογευματινό δρομολόγιο και θα φύγουμε για Κυκλάδες αμέσως μετά το σχόλασμα από το γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο ταχύπλοο αναχωρεί καθημερινά από το λιμάνι του Πειραιά στις 7:40 και στις 15:50 με προορισμό τη Σέριφο στην οποία φτάνει σε 2 ώρες και 5 λεπτά, τη Σίφνο που φτάνει σε 2 ώρες 30 λεπτά και τέλος, στη Μήλο που πιάνει λιμάνι σε 3 ώρες και 25 λεπτά.

Επιλέγοντας να ταξιδέψουμε σε ένα από τα παραπάνω νησιά των Κυκλάδων με το CHAMPION JET 2, όχι μόνο θα γλιτώσουμε χρόνο από το ταξίδι μας, χρόνο που μπορούμε να αφιερώσουμε στο νησί που θα επισκεφθούμε, αλλά το σημαντικότερο είναι πως θα φτάσουμε ξεκούραστοι στον προορισμό μας, πιο έτοιμοι από ποτέ να ανακαλύψουμε όλες τις ομορφιές που «κρύβει», τις αμμουδερές ακτές, τα στέκια με το καλύτερο φαγητό, τα γραφικά στενάκια που θα μας χαρίσουν ανέμελες, καλοκαιρινές αναμνήσεις και instagramικές φωτογραφίες.

Τι περιμένουμε, λοιπόν, για να κλείσουμε θέση στο CHAMPION JET 2 και να ταξιδέψουμε με τον «πρωταθλητή» του Αιγαίου με προορισμό τρία από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων; Αν θέλουμε να είμαστε JET στις φετινές διακοπές μας, αρκεί να εμπιστευτούμε τη SEAJETS για τη μετακίνησή μας και να αφεθούμε σε μία εν πλω εμπειρία η οποία θα σηματοδοτήσει την έναρξη των πιο συναρπαστικών, καλοκαιρινών διακοπών.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της SEAJETS, να καλέσετε στο 210 710 7 710 ή να απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024