Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ονειρεμένες διακοπές στο μυθικό ακρωτήρι με θέα το Αιγαίο, από τη Grecotel

Ονειρεμένες διακοπές στο μυθικό ακρωτήρι με θέα το Αιγαίο, από τη Grecotel

Το Cape Sounio μας υποδέχεται ανανεωμένο στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Όταν ψάχνουμε ειδυλλιακές διακοπές συνήθως αναζητάμε καταγάλανα νερά, παρθένα φύση, δωμάτια βγαλμένα από περιοδικό διακόσμησης, υψηλή γαστρονομία και spa υπηρεσίες για την απόλυτη ολιστική προσωπική μας φροντίδα. Τι θα λέγατε αν για όλα αυτά δεν χρειάζεται να πάτε σε κάποιο μακρινό νησί της Καραϊβικής αλλά λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας;

Ο λόγος για το στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας, το εμβληματικό Resort της Grecotel που είναι το ανανεωμένο Cape Sounio.

Αυτό το ειδυλλιακό καταφύγιο πολυτέλειας και χαλάρωσης, βρίσκεται σε ένα σκηνικό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με ανεμπόδιστη, καθηλωτική θέα στο Ναό του Ποσειδώνα. Μία θέα που τη γνωρίζουμε όλοι και που ονειρευόμαστε κάθε φορά να βρεθούμε κάτω από τα άστρα, συνοδεία ενός ιδιαίτερου δείπνου ή ποτού: αυτό μας προσφέρει ιδανικά αυτό το Resort, ως μία μαγική πύλη σε ένα κόσμο μακριά από τη βουή και το άγχος της πόλης.

Η νέα εποχή για το Cape Sounio, είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τη φύση και τον αρχαιολογικό χώρο που το περιβάλλει, με τη μεγάλη ιστορική κληρονομιά που φέρει ο μαγικός αυτός τόπος. Εκεί, ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία της αυθεντικής φιλοξενίας με εκλεπτυσμένη ποιότητα και κοσμοπολίτικη ευδαιμονία, σε ένα πλαίσιο πραγματικής γαλήνης.
Οι επιλογές διαμονής είναι μοναδικές με αμφιθεατρικά χτισμένα bungalows, σουίτες και βίλες με ιδιωτικές πισίνες που προσφέρουν μοναδική θέα στο Ναό και στον κόλπο του Σουνίου. Η αιθέρια αισθητική με τα γήινα υλικά και όλες τις λεπτομέρειες design συναρπάζουν, παράλληλα με το αττικό φως που λούζει τους εσωτερικούς χώρους, σε ένα περιβάλλον κυριολεκτικά μέσα σε ένα παρθένο πευκοδάσος και δίπλα στη θάλασσα.

Η συνέχεια της παραλίας του Cape Sounio είναι το Αιγαίο Πέλαγος με τα κρυστάλλινα νερά και τον ανέπαφο βυθό που περιμένει να τον εξερευνήσετε.

Όσο για τις γαστρονομικές απολαύσεις για εσάς τους λάτρεις των γνήσιων γεύσεων, θα τις ανακαλύψετε στα 5 εστιατόρια του Resort που χρησιμοποιούν υλικά που προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς, από τα μποστάνια που βρίσκονται στην έκταση του ξενοδοχείου και από τα δίχτυα των ψαράδων της περιοχής.

Η γευστική εμπειρία που θα ζήσετε είναι γεγονός.

Στο The Restaurant, θα βρεθείτε στην επιβλητική βεράντα του ξενοδοχείου με φόντο τον υπέροχα φωτισμένο Ναό, για να απολαύσετε ένα μεσογειακό menu υψηλής τεχνικής και δημιουργικής διάθεσης δια χειρός του executive chef Σάκη Τζανέτου. Στο Yali, θα δειπνίσετε δίπλα στη θάλασσα, με κορυφαίες πρώτες ύλες κι ευφάνταστα wine pairings.

Μία μαγική στιγμή του Cape Sounio είναι αδιαμφησβήτητα κάθε φορά η νύχτα με Πανσέληνο, μία εικόνα παγκοσμίως διάσημη, όπως και τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα που φροντίζει να αναδεικνύει με εκλεκτές γεύσεις και signature cocktails που αντανακλούν τη μαγεία της θέας και του τόπου.

Όσοι επιλέξουν να ζήσουν το όνειρο στο Cape Sounio, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν το Ploε Spa, ένα απόλυτο σημείο πνευματικότητας και ευεξίας μέσα στο πευκοδάσος. Εκεί θα βρουν πρωτοποριακές θεματικές natural θεραπείες και παραδοσιακά remedies, με προϊόντα περιποίησης Dr. Barbara Sturm, σε ένα ιδανικό περιβάλλον για yoga και fitness δίπλα στη φύση.

Όσο για τα παιδιά, θα μπορούν να καταπιαστούν με υπέροχες δραστηριότητες, ενώ υπάρχει αφιερωμένος χώρος για δημιουργική απασχόληση όπως και αποκλειστική kids’ pool για μικρές ηλικίες.

Όλοι οι επισκέπτες στο Cape Sounio, πέραν της απόλυτης χαλάρωσης, θα μπορούν αν επιθυμούν να ζήσουν ξεχωριστές εμπειρίες, όπως εξορμήσεις στη φύση, αθλήματα, snorkeling και kayaking στο Ναό του Ποσειδώνα αλλά και προσωποποιημένα experiences.

Η διαμονή σε αυτό το μοναδικό Resort – Retreat, που φέρει την υπογραφή ποιότητας Grecotel – του κορυφαίου ξενοδοχειακού Ομίλου στην Ελλάδα, είναι μία εμπειρία ζωής. Η εγκάρδια φιλοξενία, το εξαιρετικό service, οι πρωτοποριακές υπηρεσίες, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αρχιτεκτονική και εντυπωσιακή αισθητική θα σας μείνουν αξέχαστες. Και όλα αυτά τοποθετημένα σε μία από τις πιο όμορφες γωνιές του κόσμου, με θέα το Αιγαίο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024