Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Όσα θα χρειαστείτε για τις πρώτες μέρες με το μωρό

Όσα θα χρειαστείτε για τις πρώτες μέρες με το μωρό

Επειδή οι πρώτες μέρες με το μωρό έχουν και απρόοπτα, οργανωθείτε από νωρίς και συγκεντρώστε τα απαραίτητα.

Το βρεφικό δωμάτιο είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε έτοιμο μόλις επιστρέψετε από το μαιευτήριο. Είναι ο πρώτος χώρος που θα υποδεχθεί εσάς και το νέο μέλος της οικογένειας, που θα το φιλοξενήσει στα πρώτα του βήματα. Σε αυτό το δωμάτιο θα περάσετε το περισσότερο χρόνο με το μωρό σας, αφού θα το κοιμίζετε, θα το ταΐζετε, θα το αλλάζετε, θα παίζετε μαζί του και φυσικά, θα το βοηθάτε να εξερευνεί τον κόσμο γύρω του.

Για να είναι έτοιμο είναι σημαντικό να ξεκινήσετε την προετοιμασία του από νωρίς, επιλέγοντας τα κατάλληλα παιδικά έπιπλα. Εκτός από την κούνια του, την αλλαξιέρα ή το ριλάξ του, είναι εξίσου σημαντικό να προμηθευτείτε και άλλα αξεσουάρ, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη, όπως καρότσι, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου αλλά και πορτ μπεμπέ.

Θα βρείτε αυτά που σας ταιριάζουν περισσότερο, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε παιδικά και βρεφικά ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε.

Μάλιστα, θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο καρότσι για το μωρό

Το σωστό καρότσι είναι κομβικής σημασίας τόσο για τις άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις του μωρού όσο και την δική σας ευκολία και μέγιστη λειτουργικότητα καθημερινά. Μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψιν πριν το επιλέξετε περιλαμβάνουν τον τρόπο ζωής αλλά και το μέγεθος της οικογένειάς σας.

Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι καροτσιών και περιλαμβάνουν:

  • Για όλες τις χρήσεις
  • Ελαφρύ
  • Jogging
  • Διπλό
  • Με travel system

Μερικά από τα δικά μας αγαπημένα περιλαμβάνουν:

Καρότσι Μωρού FreeOn

Το καρότσι μωρού FreeOn είναι κατάλληλο για χρήση από 0 έως 15 kg ή από τη γέννηση έως 36 μηνών και διαθέτει ρυθμιζόμενο στήριγμα πλάτης σε πολλές θέσεις, ρυθμιζόμενο στήριγμα ποδιών, διχτυωτό στήριγμα στο πίσω μέρος για καλή κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του καροτσιού και τσέπη για μικρότερα πράγματα.

Επιπλέον έρχεται εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενη κουκούλα σε 2 θέσεις με παράθυρο, σύστημα ζωνών πρόσδεσης 5 σημείων, καλάθι αντικειμένων και διπλούς τροχούς με φρένο ποδιού στους πίσω τροχούς. Ξεχωρίζει για το πρακτικό του κλείσιμο, καθώς καταλαμβάνει μικρό χώρο όταν διπλωθεί.

Καρότσι Μωρού Asalvo Moma Plus

Το καρότσι MoMa Plus συνδυάζει τον πιο μοντέρνο σχεδιασμό με τα καλύτερα χαρακτηριστικά και την καλύτερη ποιότητα. Urban στυλ, ικανό να προσαρμοστεί σε κάθε κατάσταση. Ένα λειτουργικό καρότσι με μεγάλο αριθμό αξεσουάρ και πλεονεκτήματα τόσο για το παιδί όσο και για τους γονείς. Μια ελκυστική και εκπληκτική καρέκλα.

Είναι κατάλληλο για χρήση από 0 μηνών έως 22 κιλά. Διαθέτει σκελετό αλουμινίου, δυνατότητα πλήρους ανάκλησης 3 θέσεων (με το ένα χέρι), μπροστινή μπάρα με αφαιρούμενη ύφασμα, διπλά επεκτινόμενη κουκούλα με εσωτερικό με επένδυση.

Πολυκαρότσι Kikka Boo Amaia 3 σε 1

Το πολυκαρότσι Kikka Boo Amaia 3 σε 1 είναι κατάλληλο για χρήση από την γέννηση έως 15 κιλά. Διαθέτει πολυτελή ελαφρύ σκελετό αλουμινίου με ανοξείδωτη επίστρωση. Ξεχωρίζει για την εύκολη και γρήγορη αναδίπλωση όπως το και εύκολο άνοιγμα.

Επιπλέον σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το κάθισμα του μωρού με πρόσωπο προς τα εσάς ή προς την βόλτα. Έρχεται εξοπλισμένο με μαλακή λαβή γονέα από οικολογική δερματίνη, μεγάλο αφαιρούμενο σκίαστρο με παράθυρο επίβλεψης ρυθμιζόμενο σε 3 θέσεις, πορτ μπεμπέ και έχει σύστημα ανάκλισης πλάτης 3 θέσεων, κουνουπιέρα και μαλακό μαξιλαράκι καθίσματος.

Πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο κάθισμα αυτοκινήτου

Για ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις με το αυτοκίνητο, θα χρειαστεί να επιλέξετε και το κατάλληλο παιδικό κάθισμα, το οποίο θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι εγκεκριμένο και ότι ταιριάζει με την ηλικία και το ύψος του παιδιού.

Δικά μας αγαπημένα, είναι:

Παιδικό Κάθισμα Αυτοκινήτου Beboulino

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Beboulino είναι κατάλληλο για χρήση από 0 έως 13 kg για τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 3 σημείων με δυνατότητα ρύθμισης όπως και σύστημα πλευρικής ασφάλειας.

Καθισματάκι Αυτοκινήτου Cangaroo Pilot

Το Καθισματάκι Αυτοκινήτου Cangaroo Pilot 0-36kg έχει σχεδιαστεί για μετακινήσεις με ασφάλεια. Έρχεται εξοπλισμένο με Isofix Pilot 360°4 θέσεις κλίσης της πλάτης του καθίσματος, με το ένα χέρι, ρύθμιση με το ένα χέρι με κλίση έως 165° και αφαιρούμενο προσκέφαλο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024