Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Blush trends: Οι τάσεις που θα σας χαρίσουν… μάγουλο βερίκοκο

Blush trends: Οι τάσεις που θα σας χαρίσουν… μάγουλο βερίκοκο

Φέτος το καλοκαίρι πείτε «ναι» στο ρουζ!

Τα ρουζ φέτος έχουν την τιμητική τους. Τα beauty brands απογειώνουν τις συνθέσεις τους ενώ οι celebrities αλλά και όλοι οι makeup artists στο TikTok μας «βομβαρδίζουν» με τρόπους και τάσεις εφαρμογής των ρουζ που μας βάζουν στον πειρασμό να τα δοκιμάσουμε κι εμείς -ποια δεν έχει ζηλέψει τα τέλεια blush looks της Hailey Bieber; Παρακάτω, θα βρείτε τα 5 πιο hot blush trends που αξίζουν την προσοχή σας και θα σας χαρίσουν μάγουλο… βερίκοκο.

Sunset blush

Σύμφωνα με τους makeup artists, η τάση του “Sunset blush” έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς του φετινού καλοκαιριού. Συνδυάζει δύο ζεστούς τόνους ρουζ -κατά προτίμηση να είναι κρεμώδη-, όπως ροδακινί και ροζ, που μπλεντάρονται άψογα μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ωραίο αποτέλεσμα που μοιάζει σαν ηλιοβασίλεμα. Το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο μαγικό, εάν εφαρμόσετε κι ένα υγρό highlighter στα ζυγωματικά, που παραπέμπει στη λάμψη του ήλιου όταν δύει.

Ηλιοκαμένη λάμψη

Αυτή η τάση θα πάει το καλοκαιρινό σας μαύρισμα σε άλλο επίπεδο. Αρχικά, εφαρμόστε ένα κοραλί ή ροζ ρουζ στα μήλα του προσώπου σας -μπλεντάρετέ το προς τη γραμμή των μαλλιών-, στη γέφυρα της μύτης και στους κροτάφους. Έτσι θα χαρίσετε μια ζεστασιά και μια υγιή όψη στο δέρμα.

Pro tip: Εάν δεν είστε σίγουρες για το τι απόχρωση ρουζ να διαλέξετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα που αλλάζει χρώμα με βάση το pH της επιδερμίδας σας, για να δημιουργήσετε ένα custom-made αποτέλεσμα, για τα… μάγουλά σας μόνο!

“Glazed donut” ρουζ

Μετά τα “glazed donut nails” της Hailey Bieber, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε το “glazed donut blush”. Αντί για την παραδοσιακή τοποθέτηση του highlighter -ακριβώς πάνω από το ρουζ-, αυτή η τεχνική θέλει το highlighter ή ένα illuminator να τοποθετείται ακριβώς πάνω από το ρουζ, για να το κάνει πιο λαμπερό -ό,τι πετυχαίνει δηλαδή και η σκόνη chrome πάνω από το βερνίκι στα “glazed donut” νύχια. Η συμβουλή των makeup artists είναι να επιλέξετε μια ελαφρώς σκουρόχρωμη απόχρωση ρουζ και να προσθέσετε από πάνω της ένα illuminator -το καλό μπλεντάρισμα είναι περισσότερο από απαραίτητο σε αυτήν την τεχνική.

Απαλό και διακριτικό

Τα κρεμώδη ρουζ είναι τα ιδανικά για να πετύχετε ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γίνονται ένα με την επιδερμίδα και μιμούνται το natural ροδαλό χρώμα στα μάγουλα. Επίσης, ιδανικά είναι και τα ρουζ με jelly φινίρισμα και τα blush stains, που είναι και πολυχρηστικά -μπορείτε να τα εφαρμόσετε και στα χείλη!

B for Berries

Οι τόνοι των μούρων μπορεί να συνδέονται περισσότερο με τους πιο χειμερινούς μήνες, αλλά σύμφωνα με τους makeup artists μπορούν να σας βοηθήσουν να πετύχετε ένα μοναδικό καλοκαιρινό μακιγιάζ. Εφαρμόστε το berry ρουζ σας στα μήλα του προσώπου και μπλεντάρετέ το μέχρι τα ζυγωματικά και τους κροτάφους, ενώ αν θέλετε μπορείτε να το βάλετε ακόμη και στο κόκκαλο του φρυδιού, για να χρωματίσετε κι εκείνη την περιοχή. Προτιμήστε τις ανοιχτές αποχρώσεις των μούρων, για να κρατήσετε τα πράγματα λίγο πιο καλοκαιρινά και ρομαντικά.

Πηγή Vita

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024