Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Αυτά είναι τα 6 εύκολα & στιλάτα travel-friendly χτενίσματα

Ετοιμάζεστε για ταξίδι; Αυτά είναι τα 6 εύκολα & στιλάτα travel-friendly χτενίσματα

Αυτά τα χτενίσματα ταιριάζουν σε κάθε στιλ.

Ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές. Τα σύνολα που θα φορέσετε στο νησί είναι έτοιμα και η skincare ρουτίνα που θα ακολουθήσετε στο αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο είναι κανονισμένη. Τι γίνεται, όμως, με τα μαλλιά σας; Σίγουρα δε θέλετε να πέφτουν στο πρόσωπό σας και να σας ενοχλούν ή να κολλάνε πάνω σας από τον ιδρώτα όσο ταξιδεύετε. Στο άρθρο που ακολουθεί οι ειδικοί σας δίνουν 6 τρόπους για να τα διαχειριστείτε, με τα travel-friendly χτενίσματα που θα κάνουν το ταξίδι σας ευκολότερο.

#1 Χαμηλή αλογοουρά

Είναι ξεκάθαρα το πιο εύκολο hairstyle της λίστας. Πιάστε απλώς τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, περίπου στο ύψος του αυχένα, και ξεμπερδέψατε. Για να κάνετε λίγο πιο stylish το χτένισμά σας, χρησιμοποιήστε ένα oversized scrunchie σε φλούο χρώμα.

#2 Κορδέλα στα μαλλιά

Η κορδέλα είναι το πιο πολυφορεμένο αξεσουάρ μαλλιών της φετινής χρονιάς και θα σας συνοδεύσει και στα ταξίδια σας. Θα πάρει τα μαλλιά από το πρόσωπό σας και θα κάνει απόλυτα κομψή την εμφάνισή σας, ενώ μπορεί ακόμη και να σας σώσει από μια bad hair day.

#3 Ψηλό σινιόν

Το χτένισμα που επιλέγουν όλες οι celebrities είναι κατάλληλο και για τα ταξίδια. Προσφέρει πόντους κομψότητας στην εμφάνισή σας και σας κρατάει δροσερές όσες ώρες κι αν ταξιδεύετε. Θα χρειαστείτε απλώς λακ, ένα λαστιχάκι για να πιάσετε τα μαλλιά, μια παλιά οδοντόβουρτσα ή χτένα για να τιθασεύσετε τα baby hair και είστε έτοιμες.

#4 Σινιόν με κλάμερ

Τα claw clips ή αλλιώς κλάμερ αποτελούν άλλο ένα viral αξεσουάρ μαλλιών και ήρθε η ώρα να εξοπλιστείτε με μερικά από τα αγαπημένα σας και στο ταξίδι σας. Οι επιλογές χρωμάτων και σχεδίων είναι άπειρες, οπότε σίγουρα θα βρείτε εκείνο που ταιριάζει στο δικό σας στιλ -φέτος, έχουν την τιμητική τους τα κλάμερ με σχέδια φρούτων, όπως φράουλες, κεράσια ή καρπούζια. Πιάστε ψηλά τα μαλλιά σας και στερεώστε τα με ένα claw clip δημιουργώντας έτσι ένα απίστευτα χαριτωμένο hair look.

#5 Μισά πάνω-μισά κάτω

Αποτελεί ακόμη ένα πανεύκολο hairstyle που μπορείτε όλες να δοκιμάσετε, είτε έχετε μακριά είτε κοντά μαλλιά. Πιάστε τα μισά μαλλιά σας πάνω και αφήστε τα υπόλοιπα κάτω ανέμελα. Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε και beach waves, για να πετύχετε ένα άκρως καλοκαιρινό χτένισμα.

#6 Sleek πλεξούδα

Οι πλεξούδες είναι must για όλο τον χρόνο, αλλά τις αγαπάμε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι, αφού μας χαρίζουν ένα πιο boho στιλ. Δημιουργήστε την πλεξούδα που σας αρέσει -μπορεί να είναι κλασική, γαλλική ή ακόμη και ψαροκόκκαλο- και στερεώστε τη με ένα διάφανο λαστιχάκι ή ένα oversized scrunchie. Στη συνέχεια, πάρτε μια παλιά, καθαρή οδοντόβουρτσα, ψεκάστε τη με λακ και στρώστε τυχόν φύτρες που μπορεί να πετάνε για να πετύχετε ένα sleek αποτέλεσμα. Το bonus αυτού του χτενίσματος είναι ότι στέκεται άνετα από την πρωινή βόλτα μέχρι τη βραδινή έξοδο, οπότε μπορείτε να το επιλέξετε όχι μόνο για το ταξίδι σας αλλά και για άλλα καλοκαιρινά looks σας.

Πηγή Vita

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024