Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024
weather-icon 21o
Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Φουρνιέ – Τα «σενάρια» για Ολυμπιακό

Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Φουρνιέ – Τα «σενάρια» για Ολυμπιακό

Σκάει «βόμβα» με τον Εβαν Φουρνιέ. Μια ανάσα από την επιστροφή στα γήπεδα της Ευρώπης ο Γάλλος σούτερ! Τι συμβαίνει με τον Ολυμπιακό…

Το πιο καυτό όνομα του καλοκαιριού μαζί με εκείνο του Σάσα Βεζένκοφ είναι του Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος παίκτης που πρόκειται να κυκλοφορήσει ελεύθερος στο NBA καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη καριέρα του.

Μετά από 12 χρόνια και μια τρομερά αξιόλογη καριέρα στο NBA, ο Φουρνιέ δεν βρίσκει χρόνο στον «μαγικό» κόσμο και όλο και περισσότερο ανοίγει η κουβέντα, για επιστροφή του στην Ευρώπη. Αν πάρει τελικά αυτή την απόφαση είναι σίγουρο ότι πολλές ευρωπαϊκές ομάδες θα δείξουν ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε τι έχουμε για Επόμενη ομάδα Φουρνιέ.

Εκείνος που ξεχωρίζει και στις συζητήσεις και στα πρώτα στοιχήματα είναι ο Ολυμπιακός. Ο Φουρνιέ, πριν από κάποια χρόνια, είχε πει πως ξεχωρίζει τον Ολυμπιακό και αν επέλεγε την Ευρώπη θα ήθελε να παίξει για εκείνον και κάπως έτσι η σύνδεση έχει γίνει εύκολη.

Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως το φετινό καλοκαίρι ψάχνει παίκτη από με τα χαρακτηριστικά του Γάλλου, κοιτάει την αγορά του NBA και δεν αργεί να γίνει η σύνδεση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Sports in

Πέθανε 20χρονος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα

«Έφυγε» τα ξημερώματα της Τετάρτης (17/7) από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Γουαγιακίλ, Τζάστιν Κορνέχο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024