Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Κριτική από τον Ντεσάν στον Ζιρού: «Δεν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα»

Κριτική από τον Ντεσάν στον Ζιρού: «Δεν είναι αφοσιωμένος στην ομάδα»

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, ο Ντιντιέ Ντεσάν τα… έψαλε στον Ολιβιέ Ζιρού κατά την διάρκεια της προπόνησης, τονίζοντάς του ότι δεν έχει δείξει την πρέπουσα εικόνα στις μέχρι τώρα εμφανίσεις του

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας δεν έχει εντυπωσιάσει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στο Euro της Γερμανίας, καθώς έχει πετύχει μόλις δύο γκολ (ένα αυτογκόλ & ένα πέναλτι) σε τρία ματς, ενώ προκρίθηκε ως δεύτερη στον όμιλό της, πίσω από την Αυστρία.

Κι ενώ είναι σαφές πως ο Ντιντιέ Ντεσάν έχει παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του, ειδικά όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, φαίνεται πως ο Ολιβιέ Ζιρού τα έχει… ακούσει λίγο περισσότερο από τους συμπαίκτες του.

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «τρικολόρ» έχει περιοριστεί σε τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή στον θεσμό, με την «Equipe» να αναφέρει πως ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις εμφανίσεις του πολύπειρου φορ, λέγοντάς του πως δεν είναι αφοσιωμένος στην εθνική.

Ο δε Ζιρού, παρουσιάζεται ως ενοχλημένος από τον τρόπο με τον οποίον ενημερώθηκε ότι δεν θα ξεκινούσε στο 0-0 με την Ολλανδία, ωστόσο φρόντισε να κρατήσει εντός των τειχών της ομάδας τα παράπονά του, με το δημοσίευμα να τον χαρακτηρίζει ως πιο… ψημένο να αποδείξει στον προπονητή του πως μπορεί να αποδώσει αυτά που περιμένει ο Ντεσάν από εκείνον.

Δείτε το tweet:

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024