Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Φουλάρει για αριστερό μπακ ο Άρης

Φουλάρει για αριστερό μπακ ο Άρης

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει δύο ακόμα περιπτώσεις παικτών, εκτός από τον 30χρονο Αργεντινό Σίλβα της Χετάφε και μέσα στις επόμενες μέρες θα ολοκληρώσουν την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση

Η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής φαίνεται ότι αποτελεί μια από τις προτεραιότητες για τους ανθρώπους του Άρη, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας τους.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν καταθέσει, ήδη, πρόταση στον 30χρονο Αργεντινό αμυντικό της Χετάφε, Γιόναθαν Σίλβα, που την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην Αλμπαθέτε, έχοντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ.

Κοιτάζει άλλες δύο περιπτώσεις

Οι άνθρωποι του Άρη πιέζουν τον ποδοσφαιριστή, θέλοντας, να αποσπάσουν θετική απάντηση, ενώ ταυτόχρονα έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις δυο ακόμα αριστερών μπακ. Επιθυμία των κιτρινόμαυρων είναι να ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες μέρες την πρώτη τους μεταγραφική κίνηση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τη θέση του αριστερού μπακ, οι άνθρωποι της ΠΑΕ κινούνται και για την απόκτηση δύο εξτρέμ.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024