Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Όταν η ΑΕΚ διέψευδε για Μπρινιόλι…

Όταν η ΑΕΚ διέψευδε για Μπρινιόλι…

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ενώ μερικούς μήνες πριν διέψευδε κατηγορηματικά ότι ασχολείται με την περίπτωση του.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, με τον Ιταλό γκολκίπερ να αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να υπογράψει με την Ένωση και να μεταβεί στην Ολλανδία για την προετοιμασία των κιτρινόμαυρων.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕΚ εδώ και καιρό και περιμένει το τυπικό για να επισημοποιηθεί το deal με την Ένωση. Ο Μπρινιόλι έχει συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι τις 30 Ιουνίου, για αυτό και δεν έχει πάρει επίσημη μορφή η συμφωνία.

Η ΑΕΚ έχει επαφές με τον Μπρινιόλι εδώ και πολλούς μήνες και πιο συγκεκριμένα από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσιζε να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον Ιταλό. Ειδικά μετά τις γκάφες που είχε κάνει στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Τότε, η Ένωση για να ρίξει τους τόνους είχε βγάλει προς τα έξω μια κατηγορηματική διάψευση ότι ασχολείται με την περίπτωση του Μπρινιόλι, όμως όλα φαίνεται πως είχαν πάρει από τότε τον δρόμο τους και πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει, με τον παίκτη απλά να περιμένει την 1η Ιουλίου για να ανακοινωθεί και τυπικά από τη νέα του ομάδα.

Η διάψευση της ΑΕΚ για Μπρινιόλι τον περασμένο Γενάρη:

«Αν και πρόκειται και πάλι για κάτι που έχει ξεκινήσει από αστείες πηγές, επειδή παρακολουθούμε να αναπτύσσεται παραφιλολογια στα social media και σε περιθωριακά κατά κόρον sites, πρέπει να πούμε πως είναι απόλυτα αβάσιμα όσα αναφέρονται για δήθεν συζητήσεις και συμφωνίες μας για την θέση του τερματοφύλακα. Αν δε λάβει κανείς υπόψη και την χρονική συγκυρία πιθανότατα είναι και ύποπτα. Να τελειώνει εδώ».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024