Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
UEFA: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

UEFA: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Η UEFA έδωσε συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την κατάκτηση των Europa Conference League-Youth League και της Superleague αντίστοιχα

Μέσω του εκπροσώπου της στη ΓΣ της ΕΠΟ, Ζόζεφ Κλέμεντ, η UEFA απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση των Europa Conference League, Youth League και στον ΠΑΟΚ για την ανάδειξή του ως πρωταθλητής Ελλάδας τη σεζόν 2023-24.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στην τοποθέτησή του ο Ζόζεφ Κλέμεντ:

«Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητοί φίλοι, πρώτα απ’ όλα επιτρέψτε μου να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία για να σας μεταφέρω τα χαιρετίσματα από την UEFA και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο Αλεξάντερ Τσέφεριν, τον ΓΓ κ.Θεοδωρίδη. Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι την Αθήνα για την ΓΣ της ΕΠΟ. Αυτή τη φορά η Ευρώπη έχει στραμμένο το βλέμμα της στη Γερμανία για το Euro 2024. Την επόμενη σεζόν τα σωματεία μας θα δουν μία σημαντική αναδιάρθρωση, καθώς θα υπάρξει ένα σημαντικό νέο φορμάτ και νέο σύστημα κατανομής των εσόδων. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η στρατηγική θα οδηγήσει σε όμορφα παιχνίδια.

Η ΕΠΟ είναι μία από τις ιδρύτριες ομοσπονδίες της UEFA, συμμετείχε στις εναρκτήριες εργασίες της. Αυτή τη χρονιά δυστυχώς η Ελλάδα δεν κατάφερε να προκριθεί (σ.σ. στο EURO), αλλά είναι ιστορική, έχοντας σημειώσει σημαντικές επιτυχίες. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ, αλλά και το Youth League, συγχαρητήρια και στον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ευτυχείς για τις προσπάθειες που καταβάλλατε την τελευταία περίοδο για τη χρηστή διαχείριση της ΕΠΟ. Άλλα σπουδαία πρότζεκτ συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά και το νέο σπίτι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Συμπερασματικά θα ήθελα να σας πω ότι εύχομαι κάθε επιτυχία στην περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σας».

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024