Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ο αγώνας (πολλών χρόνων) δικαιώνεται - Σημείο αναφοράς και εξέλιξης το νέο κολυμβητήριο

Ο αγώνας (πολλών χρόνων) δικαιώνεται – Σημείο αναφοράς και εξέλιξης το νέο κολυμβητήριο

Το νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ θα είναι στολίδι και σημείο αναφοράς για τον ελληνικό υγρό στίβο

Η είδηση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα, καθώς ένα έργο – διαμάντι αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο του υγρού στίβου και δημιουργεί προϋποθέσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού.

Η κατάθεση της μελέτης για την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρο υδάτινου πολιτισμού και αθλητισμού) στο ΣΕΦ, είναι ένα όνειρο δεκαετιών που παίρνει «σάρκα και οστά».

Πρόκειται για μια εξέλιξη πολύ σημαντική για τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της χώρας, αλλά και για την πόλη του Πειραιά. Είναι μια πολύ καλή είδηση για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα καθώς δημιουργούνται νέα δεδομένα.

Μιλάμε για ένα έργο που θ’ αναβαθμίσει το επίπεδο προπόνησης των αθλητών και αθλητριών και θα προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό αλλά βεβαίως και στο μεγάλο λιμάνι της χώρας.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε για πολλά χρόνια, έδωσε μεγάλους αγώνες για να φτάσει στην σημερινή μέρα και οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν πλέον την στιγμή που τα τμήματα του συλλόγου θα μπουν στο νέο τους «σπίτι».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χαρίσει τεράστιες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό, κατακτώντας ευρωπαϊκούς τίτλους σε πόλο ανδρών και γυναικών αλλά και πολλά μετάλλια σε αγώνες κολύμβησης.

Είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση που ένας σύλλογος σαν τον Ολυμπιακό, που χαρίζει τόσες πολλές διακρίσεις στην χώρα μας να έχει τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις, γιατί ένα σύγχρονο κολυμβητήριο σημαίνει και καλύτερες προοπτικές για τους αθλητές.

Είναι όμως κι ένα έργο πνοής για το λιμάνι του Πειραιά και τα νέα παιδιά της πόλης, τα οποία θα μπορούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στον υγρό στίβο, γνωρίζοντας ότι θα μπορούν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε κορυφαίες εγκαταστάσεις.

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε για το νέο κολυμβητήριο στον χώρο του ΣΕΦ και η είδηση για την κατάθεση της μελέτης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο του Ολυμπιακού, καθώς ένα όνειρο πολλών χρόνων θα γίνει πραγματικότητα για τους «ερυθρόλευκους» αλλά και για τον Πειραιά.

Όλοι πλέον μετρούν αντίστροφα για την κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου που θ’ ανοίξει μεγαλύτερους ορίζοντες στην ελληνική κολύμβηση και στο ελληνικό πόλο.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024