Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες μετά την κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί

Ινδία: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες μετά την κατάρρευση οροφής στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί

Το στέγαστρο και ορισμένοι πυλώνες στήριξης έπεσαν στην περιοχή αναχωρήσεων - Εικόνες των τοπικών μέσων δείχνουν ένα ταξί να έχει συνθλιβεί

Μέρος της στέγης του αεροδρομίου στο Νέο Δελχί της Ινδίας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άντρας και να τραυματιστούν άλλοι οκτώ, το πρωί της Παρασκευής (28/6).

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, αιτία ήταν η έντονη βροχόπτωση που πλήττει την περιοχή.

«Οκτώ άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ένα άτομο είναι νεκρό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ατούλ Γκαρντ, διευθυντής των πυροσβεστικών υπηρεσιών του Δελχί.

Όλες οι αναχωρήσεις πτήσεων από τον Τερματικό Σταθμό 1 στην πρωτεύουσα της Ινδίας ανεστάλησαν προσωρινά μέχρι τις 2 μ.μ. (τοπική ώρα), καθώς οι διασώστες καθάριζαν τα συντρίμμια και αναζητούσαν τυχόν εγκλωβισμένους, ανακοίνωσε η αρχή του αεροδρομίου.

«Το στέγαστρο και ορισμένοι πυλώνες στήριξης έπεσαν στην περιοχή αναχωρήσεων του Τερματικού Σταθμού 1 γύρω στις 5 π.μ. (τοπική ώρα), προκαλώντας ζημιές σε αυτοκίνητα στην περιοχή επιβίβασης και αποβίβασης» προστίθεται.

Είχε ανακαινιστεί πρόσφατα

«Έχουν αναφερθεί τραυματισμοί και το προσωπικό έκτακτης ανάγκης εργάζεται για να παράσχει όλη την απαραίτητη βοήθεια και ιατρική περίθαλψη στους πληγέντες», ανέφερε η ανακοίνωση του αεροδρομίου που αναρτήθηκε στο X.

Σημειώνεται ότι το αεροδρόμιο ανακαινίστηκε προσφάτως, με τα επίσημα εγκαίνια να γίνονται υπό την παρουσία του ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι τον Μάρτιο ενόψει των γενικών εκλογών της χώρας.

Τουλάχιστον 10 πτήσεις ακυρώθηκαν και 40 καθυστέρησαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας παρακολούθησης πτήσεων Flightradar24.

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024