Κυριακή 30 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Ακούστε το νέο τραγούδι του Γουίλ Σμιθ - «Η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα»

Ακούστε το νέο τραγούδι του Γουίλ Σμιθ – «Η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του τραγούδι την Κυριακή 30 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των βραβείων BET 2024.

Ο Γουίλ Σμιθ επιστρέφει με νέα μουσική – και νέο ήχο.

«Από την τρέλα έξω από τον λαβύρινθο / Από τη θλίψη στο φως / Οι πιο σκοτεινές νύχτες γίνονται μέρα / Και κάθε καταιγίδα ξεμένει από βροχή»

Ο τέσσερις φορές βραβευμένος με Grammy ράπερ και ηθοποιός, 55 ετών, έχει κάνει ένα σόλο μουσικό διάλειμμα από τότε που κυκλοφόρησε το 2017 το EDM κομμάτι «Get Lit», το οποίο έφτασε πάνω από μια δεκαετία μετά το τελευταίο του άλμπουμ, το Lost and Found του 2005.

Ωστόσο, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, ο Bad Boys: Ride or Die επέστρεψε με μια ολοκαίνουργια δημιουργία με τίτλο «You Can Make It».

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

«Οι αντιξοότητες ήταν το δώρο»

Το αναζωογονητικό single, με την υποστήριξη της χορωδίας Sunday Service και με τη βοήθεια του Fridayy, βρίσκει τον Σμιθ να επιστρέφει στη ραπ, καθώς μοιράζεται ένα μήνυμα από καρδιάς για τους ακροατές.

«Σε μερικές από τις πιο σκοτεινές μου στιγμές, η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα – για να με ανεβάσει και να με βοηθήσει να αναπτυχθώ. Είναι η ταπεινή μου ευχή να μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς και να σας φέρει όλη τη χαρά και το φως που σας αξίζει»

«Είσαι μέσα στον καπνό και τη φωτιά / Σφιχτό σχοινί στα σύρματα / Βλέπω ότι είσαι διαλυμένος και κουρασμένος / Και όλες οι ελπίδες σου έχουν τελειώσει», ραπάρει στο κομμάτι. «Τόσες πολλές δοκιμασίες για τη σάρκα / Εξαντλημένος, αγκομαχώντας να πάρεις ανάσα / Περπατώντας μέσα από την κοιλάδα της σκιάς του θανάτου / και όταν νομίζεις ότι δεν σου έχει μείνει τίποτα, συνέχισε να προχωράς».

View this post on Instagram

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Αργότερα στο τραγούδι, ο ράπερ του «Summertime» φαίνεται να απευθύνει τις ενθαρρυντικές συμβουλές του στον εαυτό του, καθώς υπαινίσσεται την αντιμετώπιση προσωπικών μαχών του παρελθόντος – όπως το περιβόητο περιστατικό χαστούκι στα Όσκαρ του 2022 με τον Κρις Ροκ – με στίχους όπως: «Πιστέψτε με, προσπάθησαν να βλάψουν τον Γουίλ Σμιθ / Στο πίσω μέρος βλέπω ότι οι αντιξοότητες ήταν το δώρο».

Και προσθέτει: «Από την τρέλα έξω από τον λαβύρινθο / Από τη θλίψη στο φως / Οι πιο σκοτεινές νύχτες γίνονται μέρα / Και κάθε καταιγίδα ξεμένει από βροχή».

Το πρωί της Παρασκευής, ο Σμιθ μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα απόσπασμα με τον εαυτό του να παίζει το ορχηστρικό κομμάτι από το «You Can Make It» στο πιάνο και έγραψε στη λεζάντα: «Σε μερικές από τις πιο σκοτεινές μου στιγμές, η μουσική ήταν πάντα εκεί για μένα – για να με ανεβάσει και να με βοηθήσει να αναπτυχθώ. Είναι η ταπεινή μου ευχή να μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς και να σας φέρει όλη τη χαρά και το φως που σας αξίζει».

Ο μουσικός κατέληξε λέγοντας ότι είναι «ενθουσιασμένος» που θα ερμηνεύσει ζωντανά το νέο τραγούδι την Κυριακή 30 Ιουνίου στα βραβεία BET 2024.

Ακούστε το τραγούδι «You Can Make It»:

*Με πληροφορίες από: The People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: MIKE BLAKE | REUTERS

Sports in

Λεπενιώτης για Βεζένκοφ: «Ήταν και παραμένει σημαντικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως είναι παίκτης των Ράπτορς»

O Γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη, ενώ σχολίασε και την κατάσταση με τον Σάσα Βεζένκοφ, στο πλαίσιο του Stoiximan AegeanBall Festival

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024